Черевики Skystep Hitrack. Розмір - 40. Колір - зелений

Черевики Skystep Hitrack. Розмір - 40. Колір - зелений

Розмір: 40

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 357 оцінок )

4 358

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Skystep Hitrack – нова модель куртки черевик. У черевиках Skystep поєднується зручність і комфорт, якість і ціна. Взуття виготовляється з застосуванням нових технологій і матеріалів. Особливістю виробництва є ручна робота, 90% виробляються вручну. Кожен етап виробництва контролюється на найвищому рівні.
Модель Hitrack – колекції SKYTAC, виконана з поєднання натурального нубука, захисної вставки з прогумованої шкіри в носової частини черевика і водовідштовхувального тканинного текстилю - CORDURA®.
Внутрішня підкладка моделі Hitrack виготовлена з текстилю з мембраною EPUREX FILMS® для демісезонного використання. Шви герметизовані за перевіреною технологією - WATERPROOF. Мова прошитий для більшої герметичності, так само у нього вбудований клапан. Підошва оригінальної італійської компанії VIBRAM® поєднує в собі резину і м'який поліуретан. Підошва VIBRAM® створена для впевненого та бездоганного контролю на різних поверхнях. Анатомічна вкладна устілка виробництва компанії AKFORM виконана по технології TECHNOPAD - для створення максимального комфорту і зручності ходьби.
- висота – 9"
- основна устілка – шкіра 3мм
- підйом – середній
- посилений підносок
- вага пари – 1400 гр.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами