Тактичий рюкзак MACGYVER 40+20Л зелений 602132

Оставить отзыв

Код:  389628921

Тактичий рюкзак MACGYVER 40+20Л зелений 602132

Оставить отзыв

Код:  389628921

Продавец:uainsport

4.3/5  ( 15 оценок )

3 387

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичний рюкзак MacGyver об'ємом 40 + 20 літрів створений на основі найбільш спеціалізованої техніки міжнародних військових частин. Естетичний дизайн робить рюкзак придатним не тільки для походів у ліс або кемпінгу, але й як міський рюкзак. Виготовлений з міцного водовідштовхувального поліестеру 600D, він має подвійні, міцні блискавки та нейлонові компресійні ремінці з ПВХ-пряжками. 4 великих закритих відділення і кишені роблять рюкзак дуже містким: Основне відділення має додаткові відділення у вигляді органайзера і двох ременів, застібаються на пряжки, на які можна прикріпити вміст. Крім того, основне відділення можна розширити за допомогою додаткової блискавки. Два менших відділення в передній частині рюкзака мають відділення всередині, тому все залишається там, де вам потрібно. Дуже містка кишеня на тильній стороні закривається на блискавку і має отвір, через який можна витягнути шнур з гідратного міхура.

Тактичний рюкзак MacGyver об'ємом 40 + 20 літрів створений на основі найбільш спеціалізованої техніки міжнародних військових частин. Естетичний дизайн робить рюкзак придатним не тільки для походів у ліс або кемпінгу, але й як міський рюкзак.

Виготовлений з міцного водовідштовхувального поліестеру 600D, він має подвійні, міцні блискавки та нейлонові компресійні ремінці з ПВХ-пряжками. 4 великих закритих відділення і кишені роблять рюкзак дуже містким: Основне відділення має додаткові відділення у вигляді органайзера і двох ременів, застібаються на пряжки, на які можна прикріпити вміст. Крім того, основне відділення можна розширити за допомогою додаткової блискавки. Два менших відділення в передній частині рюкзака мають відділення всередині, тому все залишається там, де вам потрібно. Дуже містка кишеня на тильній стороні закривається на блискавку і має отвір, через який можна витягнути шнур з гідратного міхура.

Понад 25 місць для кріплення меншого спорядження, 4 нейлонові компресійні ремені з боків, карабін і дві невеликі знімні кишені на лямках роблять рюкзак неймовірно містким. Туди можна легко помістити все необхідне для кількаденної подорожі.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:
Розміри продукту
Довжина: 25 СМ
Ширина: 30,5 см
Висота: 51 см
Вага продукту: 2,6 кг
Ємність: 40 + 20 літрів;
Матеріал: поліестер 600D;
Подвійні міцні блискавки;
4 нейлонові компресійні ремені з ПВХ пряжками;
Розташування камер і кишень:
- Основне відділення з можливістю збільшення;
- Дві передні кишені з відділеннями;
- Ззаду кишеня на блискавці;
- Дві невеликі знімні кишені на підтяжках (наприклад, для рації);
- Бічна сітчаста кишеня;
Більше 20 місць для кріплення менших предметів;
Регульований поясний ремінь;
Регульований нагрудний ремінь;
Знімний стегновий ремінь - можна використовувати по-різному;
М'яка спинка і плечові лямки;
Кліп-гачок;
Водонепроникний;
Естетичний зовнішній вигляд
MacGyver дасть вам те, що потрібно кожному мандрівнику. Вихідні в лісі, рибалка чи похід у гори – MacGyver для вас. Бренд створений з пристрасті до подорожей, активного проведення часу на лоні природи, а головне – з любові до виживання. Завдяки широкому вибору багатофункціональних інструментів, ножів, сокир, лопат, виготовлених з міцних матеріалів, ви можете зробити практично все - від розведення багаття до будівництва хатини.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами