Ніж Spyderco Tenacious Black Blade Lightweight

1 отзыв Код:  390285075
Длина клинка, мм
  • 86

Ніж Spyderco Tenacious Black Blade Lightweight

1 отзыв Код:  390285075

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

3 255

2 830

Есть в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Це перший ніж, що носить ім'я Spyderco, який був проведений в Китаї. Непросте рішення про включення в модельний ряд Spyderco «китайця», ухвалювалося керівництвом компанії після довгого і всебічного обмірковування і вивчення можливої реакції споживачів. В результаті вийшов відмінний ніж з усіма рисами кращих представників сімейства Spyderco, але по більш ніж розумною ціною.

Оновлена модель ножа Tenacious з позначенням Lightweight, як і випливає з назви, легше базової за рахунок накладок на рукоятці з текстурованого FRN. Різниця у вазі складає близько 10 грамів, при цьому міцність і інші характеристики ножа залишилися на колишньому високому рівні. Клинок чорного кольору, з покриттям DLC, ріжуча кромка -- комбінована, півсеррейторна.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.1
Длина клинка, мм
  • 86
Общая длина, мм
  • 197
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».