Черевики тактичні Ranger Coyote (BSTF-RAN-CO) Розмір 44 (29 см)

Черевики тактичні Ranger Coyote (BSTF-RAN-CO) Розмір 44 (29 см)

Розмір: 44

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1962 оцінок )

4 000

3 499

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики від бренду М-Тас поєднують високоякісні матеріали та сучасний дизайн. Практичне та зручне трекінгове взуття надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу.

Верх черевик виготовлений з високоякісної щільної шкіри (замші) у поєднанні зі вставками з Cordura 1000D, що дозволяє взуття бути одночасно вологостійким (дихаючим), зносостійким і міцним.

Спеціальне водовідштовхувальне просочення допомагає зберігати комфортний мікроклімат для ніг за будь-яких погодних умов. Для більшого захисту зовнішній шар черевиків продубльований мембранним матеріалом AirTex. Між мембраною та гідрофобним нубуком є ​​додатковий утеплювач EVA, завтовшки 3 мм. Кожен шов посилений водонепроникною стрічкою для більш щільного з'єднання стиків та запобігання попаданню вологи всередину. Гумка і п'ята надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним.

Анатомічна тришарова устілка надає м'якості всієї внутрішньої конструкції черевиків та створює максимальний комфорт для ніг. Лита підошва не пропускає вологу і має відмінні експлуатаційні властивості, а різноспрямований малюнок протектора зберігає хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу.

Тактичні черевики від M-TAC ідеально підійдуть як військовослужбовцям, так і всім шанувальникам активного відпочинку.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами