Штурмова гвинтівка АКС-74У RIS [Cyma] CM.040H

Штурмова гвинтівка АКС-74У RIS [Cyma] CM.040H

Продавець:eShop

4.4/5  ( 129 оцінок )

12 922

10 984

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сімейство приводів від Cyma, створених на базі легендарного автомату Калашнікова, поповнилося новою лінійкою моделей: штурмовими гвинтівками, доповненими набором “тактичних” аксесуарів для покращення ергономіки та розширення можливостей із додаткового зовнішнього тюнингу нестаріючої класики.

Привід CM040H відрізняється високою якістю збірки, без люфтів, а зовнішні поверхні мають чорний колір та матову текстуру. Основними матеріалами виробу є сталь, алюміній, цинкоалюмінієвий сплав, а також високоякісні полімери. Сталевими, зокрема, зроблено ствольну коробку, кришку ствольної коробки, спускову скобу та запобіжник-перемикач режимів вогню. Набір передніх рейок RIS — алюмінієвий, натомість пістолетна рукоятка та приклад виготовлені з пластику.

Виріб оснащено телескопічним прикладом з можливістю регулювання по довжині. Стандартну цівку замінено набором рейок RIS стандарту 22 мм, на які можна встановлювати різноманітні аксесуари, а стандартну пістолетну рукоятку — ергономічним аналогом формату SAW. На правій стороні ствольної коробки розміщено запобіжник-перемикач режимів вогню — характерну деталь серії АК. З лівого боку передбачено бокову планку “ластівчин хвіст”, на яку можна встановлювати відповідні приціли або додаткові рейки.

Розбирання приводу та встановлення різноманітних аксесуарів полегшується конструкцією, заснованою на штифтах та важелях — аналогічно оригінальному автомату та іншим копіям АК у популярному стандарті VFC. Зовнішній стволик закінчується лівою різьбою стандарту 14 мм, на яку встановлено муляж полум’ягасника. Батарея (поставляється в комплекті) встановлюється під кришку ствольної коробки.

За роботу приводу відповідає надійний та легкий у тюнингу гірбокс версії v3 у посиленому каркасі. Всередині, крім іншого, встановлено набір сталевих шестерень, сталеві 7-мм втулки, посилений поршень та направляючу пружини. Загальну ефективність стрільби забезпечують довгий (250 мм) внутрішній стволик та щільна металева камера хоп-апу.

Привід поставляється з бункерним магазином місткістю 500 кульок.

Комплектація:
- привід;
- магазин;
- батарея;
- зарядний пристрій.

Характеристики:
Початкова швидкість кульки: ~128 м/с
Версія гірбоксу: v3
Діаметр втулок гірбоксу: 7 мм
Хоп-ап: +, з можливістю налаштування
Довжина: 710 / 780 мм
Довжина внутрішнього стволика: 250 мм
Матеріали: алюміній, сталь, пластик 
Вага: 3095 г
Батарея у комплекті: + (NiMh, 8,4 В, 1200 мАг)
Тип магазину: бункер
Місткість магазину: 500 куль

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами