Штурмова гвинтівка Specna Arms M4 SA-G01 One Carbine Replica із підствольним гранатометом

Штурмова гвинтівка Specna Arms M4 SA-G01 One Carbine Replica із підствольним гранатометом

Продавець:eShop

4.4/5  ( 129 оцінок )

16 549

14 067

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Страйкбольна репліка штурмової гвинтівки М4 від Specna Arms виготовлена ​​переважно з цинко алюмінієвого сплаву, посиленого сталлю в найбільш навантажених та критичних місцях — зокрема, із сталі виготовлені всі болти, штифти та поворотні кріплення для антабок. Для телескопічного прикладу (у трубці якого знаходиться батарея), а також пістолетної рукоятки використано полімер.

Анодовані корпус та цівка RIS гарантують високий ступінь захисту від корозії.

Оснащена системою швидкого випуску пружини Enter&Convert, яка дозволяє швидко адаптувати потужність репліки до очікуваних ігрових умов без використання спеціальних інструментів. Система дозволяє з мінімальними витратами часу замінити головну пружину і цим налаштувати початкову швидкість куль.

Одним з елементів системи ECS є сталева напрямна пружини, встановлена ​​в гірбоксі. Сам гірбокс має посилену конструкцію, використовує 8-мм кулькові підшипники та сталеві шестерні, з чотирма антиреверсними зачепами на моторній шестірні. Легкий поршень виготовлений із полікарбонату, оснащений зубчастою рейкою зі сталі для підвищення надійності. Крім того, слід згадати циліндр типу 2 та сталевий відсікач вогню. Репліка оснащена точним ротаційним полімерним блоком Hop-Up, який забезпечує дуже точне та стабільне регулювання розгону кульки.

Завдяки базовій початковій швидкості ~410 FPS, що забезпечується основною пружиною, встановленою стандартним виробником, репліка ідеально підходить для роботи на середніх дистанціях. У комплект також входить пружина M90, що дозволяє знизити початкову швидкість до ~310 FPS та адаптувати репліку для роботи на ближній дистанції та в приміщенні.

Репліка оснащена верхньою 22-мм планкою RIS, набором передніх 22-мм планок RIS та прикладом, що регулюється. На верхній планці RIS встановлені сталеві прицільні пристрої відкидного типу, які легко знімаються і замінюються оптико-електронними прицілами.

Висувний приклад з протиковзкою накладкою дозволяє адаптувати довжину репліки до типу статури та переваг користувача. Стандартний полум'ягасник з лівим різьбленням 14 мм можна замінювати на глушник.

Для підвищення рівня реалізму карабін оснащений функціональним важелем засувки затвора та 40-мм гранатометом.

Повністю сумісний з акумуляторами LiPo та LiFe (до комплекту не входять).

 

В комплект поставки входять: карабін Specna Arms SA-G01 One, бункерний магазин, механічні прицільні пристрої, змінна пружина, гранатомет 40 мм, стовбуровий сертифікат якості, інструкція англійською мовою.

 

Швидкість кулі: ~125/ ~94 м/с

Об'єм магазину: ~300 куль

Діаметр підшипників гірбоксу: 8 мм

Режим вогню: одиночний/безперервний

Тип магазину: бункер

Тип редуктора: V2

Живлення: батарея LiPo або LiFe (у комплект не входить)

Матеріал: цинк-алюмінієвий сплав, сталь, пластик

Додатково: підствольний гранатомет

Довжина: 800–880 мм

Вага: 3600 г

 

Акумулятор, зарядний пристрій та гранати до гранатомета необхідно придбати окремо.

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами