Кросівки тренувальні Бундесвер Sturm Mil-Tec BW SPORTSCHUHE GELANDE Coyote BW260/UK6.5/US7.5/EU40.5 (12883005)

Оставить отзыв

Код:  391428141

Кросівки тренувальні Бундесвер Sturm Mil-Tec BW SPORTSCHUHE GELANDE Coyote BW260/UK6.5/US7.5/EU40.5 (12883005)

Оставить отзыв

Код:  391428141

Размер: 40.5

Продавец:Military Best

4.9/5  ( 102 оценок )

2 388

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тренувальні кросівки «Sportschuhe Gelande» виготовлені за специфікацією спортивно-тренувального взуття армії Німеччини – Бундесверу, де їх використовують для тренувань або як основну пару взуття для оперативників.

Конструкція цієї моделі передбачає легкі дихаючі кросівки, верхній шар яких виготовлено зі штучної шкіри й міцної паропроникної сітки. Внутрішня частина представлена поліестеровою підкладкою, для кращого вологовідведення. Між підкладкою і зовнішнім шаром є поролоновий прошарок, для кращої вентиляції. Носок посилено подвійним матеріалом і одним з елементів підошви.

М’яка лита підошва з поліуретану зі зносостійкої гуми забезпечує чудову амортизацію при тривалій ходьбі й навантаженнях. Агресивний малюнок протектора гарантує чудове зчеплення з абразивними поверхнями, а також має самоочисні властивості.

Язичок також виготовлено із сіточки та поролонової прокладки, а шнурівка дозволяє регулювати посадку під різну повноту ноги. Устілка має особливу будову – в стресових зонах (п’ятка і подушечка стопи) є спеціальні гумові вставки для кращої амортизації.

Кросівки «Sportschuhe Gelande» стануть чудовим рішенням для теплої сухої погоди в умовах міста, технологічні надійні матеріали дозволяють добре дихати ногам і захищають їх від пошкоджень в цілому. Підошва забезпечує чудову підтримку і зчеплення. Враховуючи це, дана модель чудово підійде для спортивних тренувань любителям і починаючим професіоналам, також рекомендуємо їх для звичного повсякденного використання.

  • дихаючий матеріал
  • амортизуюча устілка
  • амортизуюча підошва
  • агресивний самоочисний протектор
  • матеріали: верх – 100% Поліестер, поліуретан; підошва – гума, поліуретан; підкладка – 100% Поліестер; поролоновий прошарок

Характеристики

Размер
Сезон
Материал верха
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами