Подсумок для аптечки быстрого открывания U-win Rip Away Tactical First Aid Kit Ukrainian Digital Camo (MM-14) 17x14x6 cm (PH-MED-UDC)

Оставить отзыв Код:  391429437

Подсумок для аптечки быстрого открывания U-win Rip Away Tactical First Aid Kit Ukrainian Digital Camo (MM-14) 17x14x6 cm (PH-MED-UDC)

Оставить отзыв Код:  391429437

Продавец:Military Best

4.9/5  ( 99 оценок )

1 206

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Підсумок медичний для аптечки Rip Away Tactical First Aid Kit складається з двох частин: панелі та власне підсумка. До платформи підсумок-аптечка прикріплюється за допомогою липучки велкро та додатково закріплюється ремінцем на фастексі. У разі потреби підсумок можна швидко зірвати з платформи, розстебнувши перед цим застібку, і дістати з нього необхідне спорядження. Розмір 17x14x6 cm. Виготовлений медичний підсумок з нейлону. Матеріал стійкий до зношування та достатньо міцний. Закривається підсумок за допомогою блискавки з двома бігунками. Всередині розмішені дві пласкі кишені та еластичні кріплення для перев'язувальних матеріалів та медикаментів. Підсумок розкривається на 180° і це дозволяє швидко знайти необхідне або скласти потрібне спорядження.  Платформа підсумка оснащена стропами сумісними з системою кріплення molle. Цей медичний підсумок можна кріпити на плитоноски, розвантажувальні жилети, пояси та інше спорядження з відповідними інтерфейсом. матеріал - нейлон 500D Cordura, обробка Teflon Оригінальна тканина Nylon 6.6 1000D Turkey. Аптечний підсумок виготовлений з тканини Nylon 6.6 1000D Turkey, поліамідних строп та високоякісної  фурнітури 2М.   

Характеристики

Назначение
Материал
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами