Рюкзак тактичний для прихованого носіння зброї 5.11 Tactical Select Carry Sling Pack Charcoal (58603-018)

Оставить отзыв

Код:  391431243

Рюкзак тактичний для прихованого носіння зброї 5.11 Tactical Select Carry Sling Pack Charcoal (58603-018)

Оставить отзыв

Код:  391431243

Продавец:Military Best

4.9/5  ( 102 оценок )

7 218

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Select Carry Sling Pack це тактичний рюкзак-чохол, який оптимізований для CCW compartment. Внеседині розміщена панель MOLLE для кріплення додаткового спорядження. Крім того, на внутрішній стороні клапана основного відділення розташована липучка для кріплення ідентіфікаційних нашивок (СБУ, МІЛІЦІЯ, охорона і т.д.).

На внутрішній частині основного відділення рюкзака Select Carry Sling Pack є спеціальна кишеня, яка може бути використаний для носіння керамічних і металевих травмоплит до 6го класу захисту, що перетворює рюкзак в легкий бронежилет з високим класом балістичної захисту. На зовнішній частині клапана розташована кишеня утилітарного призначення. Також сумка має кишеню з сітки для ємностей з водою. Плечовий і внутрішня поверхня даної моделі має спеціальні демпферні вставки, а також підкладку з сітки для комфортного носіння спеціального спорядження. Сумка-рюкзак Select Carry Sling Pack зшита з високоміцного та зносостійкого 1050D нейлону і має "цивільний вигляд". Дане спорядження випробувано провідними оперативниками США, країн Європи та отримало найвищу оцінку як ідеальне спорядження для роботи під прикриттям.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами