Сумка для туалетного приладдя польова (англійська армія) Sturm Mil-Tec Khaki (16004005)

5 отзывов

Код:  391437474

Сумка для туалетного приладдя польова (англійська армія) Sturm Mil-Tec Khaki (16004005)

5 отзывов

Код:  391437474

Цвет: Хаки

Продавец:Military Best

4.9/5  ( 108 оценок )

522

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Сумка для туалетного приладдя польова (англійська армія). Сучасна військова косметичка британської армійської вироблена німецькою компанією Mil-Tec – необхідне екіпірування кожного мандрівника. Підходить для використання в польових та готельних умовах. Виготовлена вона із міцного матеріалу. Матеріал зносостійкий та водовідштовхувальний.

Оснащена безліччю кишень для косметики: велика кишеня на блискавці, три відкриті кишені, наприклад, для мила, зубної пасти та бритви. Містка кишеня для гелів та шампунів з сітки, закривається на блискавку. Косметичка оснащена гачком для підвішування на намети, дерева, меблі чи дзеркала. Гачок підвішується на нейлоновій стрічці з можливістю заховати всередину косметички. Крім того, велика липучка для кріплення дзеркала (дзеркало в комплекті).

Косметичка складається і застібається на нейлоновий ремінець із пряжкою, додатково регулювання пряжки дозволяє регулювати розмір косметички. Косметичка Mil-Tec забезпечує зручне зберігання та транспортування косметики. Ідеально підходить для військових та цивільних цілей.

Характеристики

Цвет
Материал
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 5

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы