Сумка тактична 5.11 Tactical Range Ready Bag Black (59049-019)

Оставить отзыв

Код:  391445667

Сумка тактична 5.11 Tactical Range Ready Bag Black (59049-019)

Оставить отзыв

Код:  391445667

Продавец:Military Best

4.9/5  ( 102 оценок )

7 206

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Якщо Ви зібралися на стрільбище, то Вам буде необхідна дана тактична сумка "Range Ready Bag" . Її назва говорить сама за себе. Вона розроблена спеціально для транспортування всього необхідного Вам спорядження на або з стрільбище . У неї Ви запросто помістите пістолет, боєприпаси, запасні магазини (8 шт.), документи, набір для чищення зброї, інструмент, ліхтарі, кобури, і інше необхідне Вам тактичне спорядження. Вона була спроектована за участю провідних світових інструкторів зі стрільби, діючих офіцерів поліції і бійців спецназу. Переднє відкидне відділення може послужити Вам простором для чищення зброї. Також в ньому розміщені еластичні підсумки для магазинів і відділення, в яке можна скласти засоби для чистки.
"Довговічність і функціональність" - це друга назва тактичної сумки "Range Ready Bag". Вона виготовлена з поліестеру 600 деньє, що забезпечує довгий час служби сумки. Високоміцні транспортні ручки (прошиті потрійним швом) і плечова лямка не підведуть Вам ніколи навіть при повному завантаженні сумки. У нижній частині сумки встановлені пластикові вставки, які захищають її від протирання в уразливих місцях при тривалому використанні. Всі кишені мають ущільнюючу прокладку, яка захищає зброю і вміст кишень від зовнішніх пошкоджень. Всі застібки "блискавки" від компанії "YKK®". Приємні дрібниці даної сумки - це наявність спеціального підсумка для питної фляги (пляшки з водою), а також наявність внутрішньої сумки-вкладиша, яка використовується для оперативного транспортування пістолета і боєприпасів по стрільбищу.

Розміри головного відділення: 23 х 46 х 25 см Розміри сумки-вкладиша: 15 х 41 х 18 см

Характеристики

Материал
Цвет
  • Черный
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами