Костюм Патріот XL мультікам

Костюм Патріот XL мультікам

Розмір: XL

Продавець:Zimiya

4 000

3 700

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Костюм камуфляжний Патріот мультикам із тканини ріпстоп

Колір: Мультикам

Довжина виробу із зовнішнього шва 106-108 см.

Костюм виготовлений із тканини Ріпстоп. Склад тканини: 65% поліестер; 35% бавовна.

Костюм складається з куртки та штанів. Костюм пошитий з урахуванням вимог для активного руху та збереження тепла. Фасон дуже практичний та зручний. Має анатомічний крій.

Тканина якісна, приємна на дотик. Тканина щільна. Виготовлений з високоякісної, високоміцної, зносостійкої тканини - ріпстоп.
Ріпстоп – тканина комбінованого переплетення, у структурі якого використана зміцнена армована нитка. Дана камуфляжна тканина незамінна для пошиття спецодягу. Речі з такої тканини виходять міцними, не холодно, не продувається вітром. Не накопичує статичної електрики, довговічний, зручний та легкий у догляді. Крім цього, тканина екологічна та гіпоалергенна, це означає, що шкіра в ній дихає, одяг не викликає алергію.

Куртка: подовжена, застібається на блискавку, комір стійка на липучках. Куртка укомплектована кишенями, які застібаються на блискавку: 2-ма врізними кишенями на грудях (з можливістю бічного завантаження), і 2-ма на рукавах, не заважає рухам. На манжетах рукава є липучки-затяжки.

Штани: прямі, вільного крою, які застібаються на блискавку та гудзик. Пояс штанів вшиті вставки гумки, мають дві врізні кишені без застібки і дві об'ємні накладні кишені в районі стегон (застібаються на липучках), не сковують рухів. Низ штанів можна затягнути резинкою, закріпити фіксатором.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Матеріал (склад)
  • Ріп-стоп
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами