Навушники тактичні активні Earmor M31 MOD3 (olive) (EM-M31-M3-OL) + Premium кріплення на шолом FAST, TOR-D, ACH MICH (125994)

Оставить отзыв

Код:  392612160

NRR (Рейтинг шумоподавления)
  • 22 дБ

Навушники тактичні активні Earmor M31 MOD3 (olive) (EM-M31-M3-OL) + Premium кріплення на шолом FAST, TOR-D, ACH MICH (125994)

Оставить отзыв

Код:  392612160

Продавец:РУБИКОН

4.6/5  ( 87 оценок )

3 458

3 370

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Активні захисні навушники Earmor M31 MOD3 (olive) - захищають слух від шкідливого впливу шуму та гучних імпульсних звуків рівнів вище 82 dB.Earmor M31 у версії Mod 3 має посилений корпус, захист від випадкового вимкнення та динамічние відстеження напрямку звуку.Навушники захищають органи слуху в гучних промислових умовах роботи, на полюванні. Ідеально підходять для військових та поліції під час несення служби. Заглушають рівень звуку до прийнятного під час пострілів зі стрілецької зброї та артилерії, вибухів ручних гранат. Допомагають оператору безперешкодно спілкуватися у структурі підрозділу та оточуючими людьми навіть в умовах дуже галасливої обстановки чи бойової ситуації.При включеному активному режимі завдяки вбудованим спрямованим мікрофонам навколишні звуки посилюються до безпечного рівня 82 дБ. Це дозволяє чути, наприклад, важливі команди на стрільбищі та важливі звуки навколишнього середовища. Під час гучних звуків (імпульсів) посилення звуку відключається, забезпечуючи надійний захист слуху з рейтингом шумоподавлення (NRR) 22 дБ. Використання двох мікрофонів дозволяє отримати стереозвук із можливістю визначення напрямку джерела звуку.Модернізована версія Mod 3 має такі особливості: Нове різьблення для легкого відкручування;3-секундна затримка кнопки для запобігання випадковому вимкненню;Силіконові стропи для кришки відсіку для батарей;Поліпшена металева кришка акумуляторного відсіку;Динамічне відстеження голосу;Підвищена несприйнятливість до наводок;Покращені матеріали корпусу навушників.Особливості: Навушники оснащені регульованим м'яким оголов'ям та зручними подушками, які гарантують високий рівень комфорту.Пристрій має функцію екранування хвиль RFI / EMI, - це забезпечує високу стійкість до радіоперешкод.Живлення від 2 батарейок AAA, забезпечує довгу безперервну роботу. Крім того, навушники автоматично вимикаються через 4 години без втручання користувача.Незалежні 4 висококласні динаміки Beats Audio.Складна конструкція.Роз'єм аудіовходу 3.5 мм для смартфона, mp3-плеєра та інших аудіо пристроїв.

Характеристики

NRR (Рейтинг шумоподавления)
  • 22 дБ
Уровень шумоподавления (SNR), дБ
  • 27
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами