Рюкзак тактичний Eagle штурмовий 35л Oxford Койот

Рюкзак тактичний Eagle штурмовий 35л Oxford Койот

Продавець:my favorite 24

4.8/5  ( 177 оцінок )

870

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак Eagle H10 - незамінний спільник для подорожей, риболовлі, полювання, скелелазіння, страйкболу і військових місій.

Зроблений з міцного поліестеру Oxford 800D з водонепроникним покриттям, цей рюкзак надійно захистить ваші речі від зношування і вологи.

Зручні регульовані лямки і ортопедична, дихаюча спинка забезпечують комфорт навіть при тривалому носінні. Рюкзак має два великі відділення, одне з яких має спеціальну кишеню для ноутбука. Містка внутрішня організація з кишенями дозволяє розташувати речі зручно і логічно.

Система Molle надає можливість розширити рюкзак за допомогою додаткових аксесуарів і кріплень. Також ви можете прикріпити нашивки на велкро панелі на лицьовій частині рюкзака, щоб виразити свою індивідуальність.

Рюкзак може бути використаний як рюкзак або сумка, залежно від вашої потреби. Бічні кишені з гумовими стяжками допоможуть забезпечити стабільність вантажу. Його величина - 49 х 35 х 19 см, що робить його просторим, але не надто габаритним.

Придбайте рюкзак Eagle H10 зараз, і ви отримаєте надійного партнера для будь-яких пригод. Його міцність, зручність і багатофункціональність зроблять ваші подорожі та активні виходи незабутніми.

Нехай ваші речі завжди залишаться в безпеці та порядку - обирайте Eagle H10!

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • Без розвантажувальної системи
Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами