П'ятка (збільшувач магазину) для пістолетів Глонок 35+4, Олива, Україна

П'ятка (збільшувач магазину) для пістолетів Глонок 35+4, Олива, Україна

Продавець:AstreiaUpgrade

1 420

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Збільшувач Магазину для пістолетів Глок 35: Максимізація продуктивності та комфорту

Інноваційна п'ята-збільшувач магазину - ідеальне рішення для власників пістолетів Glock 35, які бажають підвищити функціональність своєї зброї. Цей аксесуар дає змогу збільшити місткість магазину на цілих 4 додаткових патрони, без необхідності змінювати штатну пружину. 

Однак переваги цієї п'яти збільшувача магазину не обмежуються тільки збільшенням ємності. Унікальний дизайн і високоякісний матеріал - алюміній 7075 - забезпечують поліпшений хват пістолета, що важливо для точності стрільби і комфортної практики. Крім того, п'ята сприяє ефективнішій екстракції порожнього магазина, що дає змогу заощадити дорогоцінний час під час перезаряджання.

Створена з високоякісного алюмінію 7075, п'ята має не тільки легкість, але й міцність. Вага всього 30 грам, що не вносить додаткової ваги до зброї, зберігаючи її баланс.

Покриття Cerakote - це додаткова гарантія довговічності та захисту від корозії. Ваша п'ята збільшувача магазину збереже свій зовнішній вигляд навіть після інтенсивної експлуатації.

Ми також пропонуємо вам можливість внести індивідуальність у вашу п'яту - за допомогою лазерного гравіювання ми можемо нанести малюнок, що відображає ваш стиль або вподобання.

Виберіть нашу п'яту-збільшувач магазину для пістолетів Глок 35, щоб забезпечити собі видатну продуктивність, покращений контроль і максимальний комфорт під час стрільби.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами