Ніж Kershaw Collateral (5500)

Оставить отзыв Код:  394587864
Длина клинка, мм
  • 64

Ніж Kershaw Collateral (5500)

Оставить отзыв Код:  394587864

Продавец:SVM

4.7/5  ( 30 оценок )

4 386

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Kershaw Collateral (5500)

Ніж Kershaw Collateral (5500) - це високоякісний кишеньковий ніж для повсякденного носіння (EDC). Вагою всього 122 г, він легкий та зручний у використанні.

Ніж має кліпсу для кріплення до поясного ременя або кишені, що додає зручності при носінні. Також в ньому є отвір під темляк для ще більшого комфорту та безпеки.

Модель Collateral з артикулом 5500 має складану конструкцію, що дозволяє зручно зберігати ніж. Виготовлений з нержавіючої сталі та вуглецевого волокна, рукоять ножа є міцною та довговічною.

Основна довжина ножа становить 203 мм, з чим забезпечується зручне та комфортне використання. Клінок ножа має форму drop-point та завдовжки 64 мм, що дозволяє виконувати різноманітні завдання.

Тип замка Frame Lock забезпечує надійне фіксування клинка під час використання. Клінок має поверхню Satin Finish, що дає йому естетичний вигляд та додаткову стійкість до зношування.

Ніж Kershaw Collateral (5500) виробляється компанією Kershaw, яка зареєстрована на території США. Нашим постачальником даного товару є китайський виробник.

Крім того, ніж має марку сталі D2, яка відома своєю міцністю та зберіганням гостроти. Твердість сталі становить 64 HRC, що гарантує її високу якість та довговічність.

Ніж Kershaw Collateral (5500) має довжину рукояті 139 мм, що забезпечує зручний захват та контроль над ножем під час використання.

Гарантія на цей ніж становить 1 місяць. Важливо відзначити, що він не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 64
Материал рукояти
  • Сталь
Общая длина, мм
  • 203
Дополнительные характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».