Разгрузочный пояс Dozen Tactical War Belt Ballistic Protection "Pixel MM14"

Оставить отзыв

Код:  394889679

Разгрузочный пояс Dozen Tactical War Belt Ballistic Protection "Pixel MM14"

Оставить отзыв

Код:  394889679

Продавец:BMS

4.9/5  ( 96 оценок )

2 370

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичний пояс з кишенею під встановлення м’яких бронепакетів призначений для перенесення ваги спорядження з грудної та плечової частини на поясну область та захисту поясної зони від уламкового ураження.

Конструкція.

Пояс сконструйований для зручного та надійного використання в екстремальних умовах. На зовнішній частині розташовані 3 панелі для фіксації навісного тактичного спорядження. Всі три панелі мають по три ряди комірок з інтерфейсом MOLLE, що дає змогу закріпити будь-які види підсумків. Дані комірки мають посилену основу і складаються з двох шарів строп, що дає можливість кріплення більш важкого спорядження.

Під зовнішніми панелями розташований фіксуючий пояс з фастексом шириною 5 см, який надійно вшитий в основу на задній частині та кріпиться за рахунок липучок на бокових ребрах. Під лівою та правою панеллю передбачені просторі відсіки для кріплення сумок скидання або стегнових платформ до внутрішнього фіксуючого ременя.

В нижній частині поясу знаходиться кишеня з блискавкою, яка надає доступ до внутрішнього простору поясу. Даний відсік передбачений для додаткового розміщення м’яких балістичних пакетів, що захищають від ураження уламками.

Зовнішній матеріал:

  • високоміцна та зносостійка Cordura 500D з IRR-проcоченням, яка захищає від ПНБ (приладів нічного бачення);
  • посилені ремінні стропи.

Внутрішній матеріал: пружна та зносостійка 3D-сітка товщиною 10 мм, яка реально дозволяє відводити вологу та запобігає прінню при довготривалому використанні виробу. Даний тип щільної сітки також служить амортизаційним шаром між тілом та поясом з усім навісним спорядженням і згладжує імпульси під час амплітудних рухів, стрибках, падіннях тощо.

Наповнювач. Всередині поясу знаходиться жорстка піна товщиною 10 мм, яка зміцнює каркас та дозволяє використовувати достатню кількість навісного обладнання без перекручування та деформації основи поясу. Також, при використанні балістичного захисту 1 або 2 класу, досягається додаткова жорсткість конструкції.

Фіксація. Тактичний пояс фіксується на талії за допомогою ремінної стропи та фастекса шириною 5 см. Дана ремінна стропа з’єднана з основою на задній частині та кріпиться до поясу на липучки ВЕЛКРО з боків, що надає можливість додатково закріпляти на ремені сумки скидання, стегнові платформи або інше навісне спорядження з відповідними кріпленнями. На талії пояс фіксується надійно і не сповзає при використанні. В верхній частині конструкції вшиті двощілинні пряжки для кріплення плечових лямок, які можуть забезпечити додатковий захист від перекручування поясу.

Розмір:

Універсальний (з регулюванням).

Рекомендовано на обхват талії 92 - 120 см (максимальна довжина - 132 см).

Розмір (фізичний):

  • довжина: 91 см;
  • висота спини: 18 см;
  • висота бічних ребер: 15 – 12,5 см.

Характеристики

Назначение
Размер
  • Универсальный
Система крепления снаряжения
  • База для модульной системы (Molle)
Материал
  • Cordura
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами