Рюкзак TrooperBag LC Олива Camotec об`єм 35 л

Оставить отзыв Код:  396188619

Рюкзак TrooperBag LC Олива Camotec об`єм 35 л

Оставить отзыв Код:  396188619

Продавец:Salesman

4.8/5  ( 78 оценок )

3 250

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рюкзак TrooperBag LC 

Тактичний рюкзак TrooperBag LC, розроблений спеціально для військових та воєнізованих підрозділів, є вашим надійним супутником у будь-яких умовах завдяки своїй продуманій конструкції.

Цей рюкзак виготовлений з міцної тканини Oxford 900D, яка відома своєю зносостійкістю та стійкістю до розривів. Завдяки PVC напиленню, ваші речі будуть захищені від вологи, пилу та бруду.

Ергономічна форма рюкзака гарантує комфортне прилягання до спини. Спинка рюкзака оснащена жорсткою конструкцією з анатомічними м’якими вставками для розподілу ваги та зменшення навантаження на спину та плечі. Додатково, дизайн спинки дозволяє повітрю циркулювати, запобігаючи перегріванню. Додаткове кріплення на поясі та грудях забезпечує стабільне положення рюкзака навіть при інтенсивних рухах.

Загальний об’єм рюкзака становить 35 літрів, що забезпечує достатньо місця для вашого спорядження. Два великих відділення дозволяють організувати зберігання ефективно, а регульовані стропи на боках і знизу дозволяють змінювати об’єм рюкзака в залежності від потреб.

Рюкзак оснащений системою кріплення MOLLE (створеною за технологією Laser Cut) для додаткового спорядження, а також прошитими петлями для аксесуарів. Невелике переднє відділення ідеально підходить для дрібних предметів. Ручка перенесення рюкзака виконана з плетеного паракорду, який можна використати за потреби. Боковий кармани на липучцях ідеально підходять для дрібниць або пляшок з водою.

  • Тканина: Oxford 900D PVC
  • Склад: 100% поліестер
  • Розміри (см): 26 х 29 х 50
  • Об’єм: 35 л

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами