Рюкзак Rapid LC Олива Camotec об`єм 25 л.

Оставить отзыв Код:  396188781

Рюкзак Rapid LC Олива Camotec об`єм 25 л.

Оставить отзыв Код:  396188781

Цвет: Олива

Продавец:Salesman

4.8/5  ( 81 оценок )

1 450

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рюкзак Rapid LC

Рюкзак Rapid LC - це тактичний рюкзак об’ємом 25 літрів, який відрізняється своїми конструктивними особливостями. Він оснащений стропами MOLLE, виготовленими за технологією LC (laser cut), пулерами на бігунках, D-кільцями, а також додатковими лямками для регулювання об’єму (компресійними лямками).

Цей рюкзак може використовуватись як під час виконання тактичних завдань, так і для активного відпочинку або подорожей.

Матеріалом для виготовлення рюкзака слугує високоякісна тканина Oxford 900D. Вона має характерне для всіх тканин Oxford плетіння рогожка і виконана з міцних поліестерових волокон з накаткою з PVC. Тканина щільна, стійка до стирання і розривів, а якісне PVC покриття захищає від швидкого потрапляння вологи всередину. Цей матеріал стійкий до ультрафіолету і добре переносить високі та низькі температури.

Вставки ортопедичної спинки та лямки рюкзака виготовлено з м’якого спіненого матеріалу, що зменшує навантаження на спину та плечі і не викликає дискомфорту при тривалому носінні. Додатково на боках та спереду на рюкзаку є стропи з пластиковими застібками, які допомагають утримувати форму рюкзака і регулювати його об’єм.

Рюкзак має два основних містких відділення на застібці-блискавці, а також два невеликих відділення спереду для дрібних речей. Усередині кожного відділення є додатковий кишеня. Все це дозволяє ефективно організувати пространство для збереження вашого спорядження.

Всі застебки-блискавки оснащенi пулерами для зручної роботи з ними в рукавичках. На верхнiй частинi рюкзака є ручка для зручного перенесення. 

  • Матеріал: Oxford 900D PVC
  • Склад: 100% Поліестер
  • Розміри (см): 48 х 22 х 22 (можлива похибка +/- 2 см)
  • Об’єм: 25 л

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами