Берці Тактичні Skadi B2 Олива (SKB2-OL-46)

Оставить отзыв

Код:  396630672

Берці Тактичні Skadi B2 Олива (SKB2-OL-46)

Оставить отзыв

Код:  396630672

Продавец:Фостор

3.8/5  ( 18 оценок )

1 900

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Берці Skadi B2 Олива- це універсальне взуття призначене для використання навесні, влітку та восени. Поєднують в собі зручність спортивного та надійність військового взуття. Легкі і функціональні берці розроблялися для силових структур. Чудовий вибір для активних, енергійних людей яким потрібне надійне та комфортне, універсальне взуття, що буде підходити для найрізноманітніших ситуацій.
Підошва виготовлена з гуми, нековзка, масло-бензостійка, не допускає натирання ніг. Характеризується високими амортизаційними властивостями і агресивним протектором, що забезпечує високу стійкість на будь-якій поверхні на різному грунті. Підошва кріпиться до верху взуття методом вулканізації, що також має ряд переваг: перше - це найміцніший тип кріплення підошви, друге - волога не проходить в місці стику верху і низу. Берці оснащені системою швидкого шнурування, та підкладкою, що забезпечує комфортний клімат в будь-яких умовах, а у разі збільшення навантаження відводить вологу від стопи. Язик - глухий клапан зі щільної тканини. П'ятка і піднесень посилені. Верх зроблений з натуральної шкіри, а для максимальної вентиляції та гнучкості, берці оснащено вставками з оригінальної кордури. Поєднання інноваційних рішень та високоякісних матеріалів дозволило створити комфортне взуття, яке підійде кому завгодно (від армійців - до екстремалів) і де завгодно (від стадіону - до гірської місцевості). Тактичні берці Skadi B2 Olive - це відмінний вибір для військових та силових структур, для туризму, активних видів відпочинку, заміських прогулянок, або для щоденного використання в міських умовах.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами