Тактичні черевики берци MAGNUM Centurion 8.0 Coyote 44

Оставить отзыв

Код:  397379550

Тактичні черевики берци MAGNUM Centurion 8.0 Coyote 44

Оставить отзыв

Код:  397379550

Продавец:SheVo

4.8/5  ( 15 оценок )

4 500

3 500

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні шкіряні черевики Magnum Centurion у кольорі койот втілюють поєднання високотехнологічної німецької якості та доступної ціни.

Magnum Centurion - це легкі армійські берці, купити які також ідеально підходить для використання як повсякденні чоловічі або жіночі любителям мілітарі стилю.

Верх виконаний з міцної натуральної шкіри "Magnashield" в поєднанні з нейлоновими дихаючими сітчастими вставками і вологовідвідною внутрішньою підкладкою створюють оптимальний мікроклімат всередині взуття, що дозволяє використовувати її як літні, так і демісезонні. Верхня частина має м'яку мову для підвищеного комфорту користувача.

Центуріон має бічну блискавку для швидкого надягання/зняття, що забезпечує неймовірно зручну посадку. Блискавка закрита зверху липучкою для додаткової безпеки.

Зона гнучкості ахіллового сухожилля забезпечує підвищений комфорт при сидінні та водінні, забезпечуючи комфорт навіть при тривалому перебуванні в автомобілі.

Підошва оснащена сталевою пластиною на щиколотці для бічної стійкості, яка захищає ваші ноги від травм, проміжною підошвою Eva для поглинання ударної енергії та комфорту, а гумова зовнішня частина стійка до олій та ковзання.

Виробник : Magnum , Великобританія

Характеристики

Размер
Цвет
Материал верха
Страна регистрации бренда
  • Великобритания
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами