Штурмова гвинтівка АК-105 [Cyma] CM.040D

Штурмова гвинтівка АК-105 [Cyma] CM.040D

Продавець:eShop

4.4/5  ( 129 оцінок )

11 884

10 102

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія однієї з моделей автоматів Калашнікова “сотої” серії, що включає вироби з рядом вдосконалень та покращень. Виготовлена зі сталі та високоякісного пластику. У списку сталевих деталей — полум’ягасник (встановлений на праву різьбу і доповнений гумовим ущільнювачем), муляж газової трубки, ствольна коробка, кришка ствольної коробки, важіль запобіжника-перемикача режимів вогню та деякі інші дрібні деталі. Пластик використано для прикладу, пістолетної рукоятки та цівки. Завдяки широкому використанню сталі замість поширеного у страйкбольних приводах цинко-алюмінієвого сплаву ця модель відрізняється підвищеною стійкістю до різноманітних несприятливих умов.

Штурмова гвинтівка АК-105 Cyma CM.040D цікава, зокрема, тим, що її класичний суцільний приклад має можливість складання убік. Це полегшує переміщення у тісних умовах (зокрема у CQB), а також транспортування. Комплектні прицільні пристрої — традиційні для АК-серії: мушка плюс цілик з налаштуванням по відстані. Завдяки боковому кріпленню типу “ластівчин хвіст” на привід, за допомогою відповідного кронштейну, можна встановити додатковий приціл або планку RIS.

Основою механізму у приводі є металевий гірбокс версії v3 із сталевими шестернями та втулками. Якісна герметизація та довгий внутрішній стволик дозволяють досягти початкової швидкості кульки близько 122 м/с. До комплекту поставки входить пластиковий бункерний магазин місткістю у 500 кульок.

Комплектація:

- привід;
- магазин.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~122 м/с
Версія гірбоксу: v3
Хоп-ап: +, із можливістю налаштування
Довжина: 605 / 835 мм
Довжина внутрішнього стволика: 370 мм
Матеріали: сталь, пластик
Вага: 3070 г
Батарея у комплекті: ні
Тип магазину: бункер
Місткість магазину: 500 куль

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами