Далекомір Nikon LRF Prostaff 1000

Оставить отзыв

Код:  400299129

Далекомір Nikon LRF Prostaff 1000

Оставить отзыв

Код:  400299129

Продавец:NiceGadget

4.9/5  ( 447 оценок )

11 571

10 374

Есть в наличии

Гарантия. 1 месяц Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Лазерний далекомір PROSTAFF 1000: ви готові до всього.

Цей компактний та легкий лазерний далекомір з діапазоном виміру від 5 до 910 м оснащений системою перемикання пріоритету мети з двома режимами. У режимі пріоритету найближчої мети відстань вимірюється до найближчої групи цілей, а в режимі пріоритету дальньої мети відображається відстань до далекого об'єкта. Одним натисканням кнопки можна миттєво виміряти відстань з кроком в один метр. Ви також можете вибирати між однократним та безперервним вимірюванням тривалістю до восьми секунд, а високоякісний монокуляр з 6-кратним збільшенням та багатошаровим покриттям лінз та призм забезпечує яскраве та чітке зображення.

ВЕЛИКА ДАЛІСТЬ І КІЛЬКА РЕЖИМІВ ПРИЦІЛЮВАННЯ

Зручний компактний прилад забезпечує широкий діапазон виміру від 5 до 910 м. PROSTAFF 1000 дозволяє швидко визначити ціль за допомогою системи перемикання пріоритету мети. Якщо ви бачите кілька цілей, що накладаються один на одного, можна вибрати режим пріоритету найближчої мети, що відображає відстань до найближчого об'єкта, або режим пріоритету дальньої мети, який вимірює відстань до найдальшого об'єкта. Результати вимірювання з кроком 1 м миттєво відображаються на зрозумілому, чіткому дисплеї. Якщо одноразове вимірювання не дало результату, далекомір автоматично продовжує вимірювання до чотирьох секунд, доки не отримає потрібний результат. Утримуючи кнопку живлення, можна проводити безперервний вимір тривалістю до восьми секунд,

ЯРКИЙ І КОМФОРТНИЙ ВИМІР

Високоякісний монокуляр з 6-кратним збільшенням та багатошаровим покриттям лінз та призм забезпечує яскраве та чітке зображення, що допомагає точно визначити мету. Великий винесення точки візування 16,7 мм робить використання комфортним для людей, які носять окуляри. Діоптрійна настройка дозволяє налаштувати дисплей відповідно до вашого зору.

НАДІЙНІСТЬ У ВАС У КИШЕНІ

Компактна та легка конструкція та велика дальність – у вас на долоні чи в кишені. PROSTAFF 1000 міцний та має захист від дощу за класом JIS/IEC 4 (еквівалент IPX4) та великий діапазон робочих температур від –10 до +50 ˚C. Ви можете розраховувати на його міцність і надійність, куди б ціль не завела вас.

Характеристики

Питание
Гарантия
  • 1 месяц
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами