M-Tac підсумок для АК відкритий Elite Laser Cut Coyote

M-Tac підсумок для АК відкритий Elite Laser Cut Coyote

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 351 оцінок )

1 018

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

Завдяки унікальній конструкції підсумок M-Tac надійно фіксує магазин, і він не випадає ні за яких обставин, навіть при стрибках із парашутом і в перевернутому стані. Але тільки варто Вам докласти зусиль, щоб дістати магазин, як він одразу ж опиняється у руці, так як робоча поверхня захвату залишається доступною Вам при знаходженні магазина в підсумці. Це значно прискорює перезарядку і робить Ваші маніпуляції по заміні більш ефективними і швидкими. Бренд M-Tac використав нову технологію зовнішнього кріплення модульних підсумків, замість звичайних нашивних PALS-строп, вирізавши лазером у шарі нейлону кілька рядів спеціальних отворів, які, в свою чергу, дозволяють кріпити стандартні підсумки з MOLLE-кріпленням і знижують загальну вагу виробу приблизно на 35%.

Особливості: Легкий і простий у використанні .       
Міцні бічні вставки
Надійна фіксація магазина
Кріплення MO.L.L.E., M.A.L.I.C.E., BTS, S.T.R.I.K.E.
Тканина: Cordura 1000D
Фурнітура: Woojin Plastic (Корея)



Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, правоохоронних органах і органах спеціального призначення. В основному цей матеріал із лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Деньє (denier). Ця одиниця вимірювання переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина.
Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, чи підсумки або куртка.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.


M-TAC ПІДСУМОК ДЛЯ АК ВІДКРИТИЙ ELITE LASER CUT

Підсумки для магазинів займають особливе місце серед спорядження, адже вони дозволяють тримати під рукою боєприпаси, вже заряджені в магазини. У бойових умовах важлива заміна боєкомплекту за лічені секунди, а від надійності кріплення, зручності у використанні та швидкості витягання магазину з підсумка, може залежати життя бійця. 

Модель відкритого підсумка для магазинів АК Elite Laser Cut від ТМ М-ТАС – це функціональний елемент спорядження, в надійності якого Ви можете бути впевнені.



Модель доступна в таких кольорах:
- Black
- Ranger Green
- Multicam
- Coyote

Бренд М-ТАС виробляє широкий асортимент продукції Military, Tactical Outdoor спрямованості. За час існування компанії було розроблено і випущено багато варіантів військово-тактичного спорядження та амуніції. Компанія постійно вдосконалює дизайн і функціональність своїх виробів, впроваджуючи у виробництво нові матеріали і технології, з огляду на результати польових випробувань, а також досвід і думку потенційних користувачів своєї продукції.

Підсумок для АК відкритий Elite Laser Cut – приклад вдалого поєднання якісних матеріалів, сучасних технологій і функціонального дизайну.



Завдяки унікальній конструкції підсумка магазин для АК фіксується в ньому настільки надійно, що не випадає навіть при інтенсивному русі. Це дуже важливо для підсумка відкритого типу.



При цьому магазин можна легко витягти, а перезаряджання займає набагато менше часу.

Матеріал виготовлення підсумка – Cordura 1000D. Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується при виготовленні тактичного спорядження для військових, сил правопорядку і спеціального призначення. Матеріал витримує значне навантаження на розрив, не боїться вологи і ультрафіолету, а також призначений для експлуатації в суворих польових умовах.

Фурнітура – Woojin Plastic (Корея). Бічні стінки являють собою вставки з ударостійкого пластику, завдяки яким і здійснюється фіксація магазину всередині підсумків. На пластику розміщений логотип компанії.



Ширина підсумка регулюється за допомогою еластичного шнура, протягненого крізь отвори на бічних вставках.



Шнур можна тягнути (змінювати таким чином ширину підсумка) за допомогою фіксатора в нижній його частині.



Фронтальна частина підсумка оснащена системою molle, виконаною за технологією Laser Cut. Laser Cut. Вона полягає в тому, що в шарі матеріалу лазером вирізається кілька рядів спеціальних отворів, які дозволяють кріпити додатковий обвіс. Такий молле-інтерфейс дозволяє знизити загальну вагу виробу (приблизно на 35%) і зробити його більш компактним.



Задня частина підсумка обладнана двома стропами для кріплення на спорядженні. Дана система кріплення сумісна з MOLLE, MALICE, BTS, STRIKE інтерфейсами.



Підсумок для АК відкритий Elite Laser Cut від вітчизняного бренду М-ТАС – це функціональний і надійний елемент спорядження. Він виконаний з якісних матеріалів із застосуванням сучасних технологій. Ви можете не сумніватися в надійності фіксації магазина всередині підсумка і не побоюватися його випадання. Даний підсумок – відмінний варіант для індивідуального бойового комплекту спорядження.


Характеристики

Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами