Ботинкі тактичні Lesko 996 Black р.39 чоловічий автоматична пряжка

Ботинкі тактичні Lesko 996 Black р.39 чоловічий автоматична пряжка

Розмір: 39

Продавець:NOVShop

4.4/5  ( 357 оцінок )

2 538

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Ботинкі тактичні чоловічі Lesko - ваш вірний супутник в екстремальних ситуаціях
  • Тактичні черевики Lesko 996 - це найкращий спосіб захистити свої ноги від переохолодження та вологи, де б ви не опинилися. Міцні, водонепроникні, дихаючи, зносостійкі — все в одному. Тактичний дизайн і універсальний стиль роблять їх практичними як для армій, так і для міського життя. Пропонують комфорт на весь день для тих, хто любить природу. Позначені на сезон осінь-весна, але можна використовувати для круглологодичному зв'язку.
  • Високоякісний матеріал PU і тканину Оксфорд, що влаговідує підкладка всередині. Верх взуття виготовлене з тканини Оксфорда (Oxford) покритої PU (поліуретаном), що забезпечує водонепроникні властивості та високу стійкість тканини до істиранії та органічних розчинників. Завдяки добрій гігієнічній, водонепроникній, механічній та морозостійкій якості вироби з цієї тканини використовуються у виготовленні тентів, наметів, рюкзаків, взуття, сумок та спецодежів.
  • Універсальна плоска гумова підошва нескорочена і нескорочена. Різнонаведені виступи гарантують постійний зчеплення з поверхнею дороги під час руху. Легка і гнучка міжошва забезпечує комфорт. Достатньо багато часу, щоб займатися спортом на відкритому повітрі, виконувати військові завдання, армейські вчення та активний відпочинок у горах, лісі та інших місцях.
  • Комплексний захист і комфорт - композитна вставка миски і п'ятки ефективно захищають від ударів і зіткнень. Голенство задника добре захищає щиколотку. Внутрішня підкладка зберігає ноги сухими і дихаючими. Для черевиків зручність і підтримка ніг забезпечують житлом. Зручна посадка, ергономічна стелька, що дихає, забезпечує стійкість і безпечну ходьбу. Автоматична пряжка дозволяє легко і швидко затягнути шнуровку одним рухом руки.

Характеристики

Розмір
Наявність блискавки
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами