Штани тактичні Vav Wear Kolt 12 3XL White Multicam

Оставить отзыв

Код:  400583124

Штани тактичні Vav Wear Kolt 12 3XL White Multicam

Оставить отзыв

Код:  400583124

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

7 360

6 400

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

VAV WEAR Kolt 12 – утеплені тактичні штани для тренувань та виконання бойових завдань у холодну пору року, а також для занять активними видами зимового спорту.

Модель виконана з міцного поліаміду, посиленого армованою ниткою, що забезпечує підвищену стійкість до стирання та розривів. Матеріал має водо- і брудовідштовхувальні властивості, а в якості утеплювача використовується високоякісне синтетичне волокно. Штани обладнані прихованими ламінованими блискавками на ½ довжини на зовнішній стороні штанин для зручнішого надягання і роздягання, навіть не знімаючи взуття. Усередині штанин розміщені вітрозахисні клапани, які щільно прилягають до ноги завдяки гумці та захищають від попадання снігу, вітру та вологи всередину. Штани VAV WEAR Kolt мають дві бічні кишені з ламінованою блискавкою і клапаном, що забезпечує максимальний захист від вологи, а також дві місткі кишені на стегнах, прихованих під клапанами на липучках.

Штани обладнані нейлоновими шльовками для носіння ременя та вбудованою стропою з фіксаторами для регулювання об'єму талії. Внизу штанин розміщені клапани на липучках та еластична стропа з фіксатором для регулювання щільності прилягання.

Характеристики

Сезон
Размер
Материал (состав)
  • Поліамід
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами