Костюм StormWall DWR Terra Ua Camotec 1046-S

Оставить отзыв

Код:  401023590

Костюм StormWall DWR Terra Ua Camotec 1046-S

Оставить отзыв

Код:  401023590

Размер: S

Продавец:Salesman

4.8/5  ( 78 оценок )

6 336

5 500

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Костюм StormWall DWR Terra Ua

Костюм StormWall DWR Terra Ua - це високоякісний костюм, який ідеально підходить для активного відпочинку, туризму, кемпінгу, полювання та риболовлі. Він ефективно зберігає тепло, захищає від вітру, бруду та вологи, особливо якщо використовувати його як третій, захисний шар в концепції пошарового одягання.

Основні характеристики костюму:

  • Тканина: Костюм розроблено з теплої, двошарової тканини StormWall DWR. Зверху тканина вироблена зі зносостійкого поліестеру з гідрофобним просоченням, що захищає від вітру, вологи та бруду. Підклад вироблено з Square microfleece - це мікрофліс, який згрупований у квадрати та має проміжки між ними, що забезпечує покращені дихаючи властивості та відведення вологи.

  • Крій: Костюм має комфортний, ергономічний крій з урахуванням анатомії людини, завдяки чому не натирає та не сковує рухів при активній діяльності.

  • Куртка: Куртка має внутрішню кишеню; дві зовнішні кишені спереду; дві зовнішні кишені на рукавах; велику скрізну кишеню з заду. Все це дозволяє зберегти всю необхідну речовину поблизу. Об’єм та посадка по низу куртки регулюється утяжками з пластиковими фіксаторами. Об’єм та фіксація манжет регулюються спецальними застебками на липучках. При цьому пахвами присутнь спецальн отвор на застебц-блискавц для додаткової вентиляц.

  • Каптур: Каптур ергономічний, не сковує рухів, не заважає огляду. Регулються утяжками у трьох проекцях.

  • Штани: Штани мають дв врзн кишен з переду, дв врзн кишен з заду та дв врзн, велк кишен на стегнах. Пояс - широкий, позаду завищений для кращо фксац та захисту вд холод. Фксуються двома вертикально розташованими металевими кнопками. По низу штани фксуються утяжками з пластиковими фксаторами, що дозволя зафксуват їх. Також на штанях є спецальн вставки в зон сдла та колн, що робить їх бльш зручними та комфортними, а також не заважа та не скову рухв.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами