Ніж Нескладний Кукрі Мачете в чохлі. Для полювання, туризму та риболовлі XN-21

Довжина клинка, мм
  • 210
Матеріал клинка

Ніж Нескладний Кукрі Мачете в чохлі. Для полювання, туризму та риболовлі XN-21

Продавець:Eholov

4.8/5  ( 144 оцінок )

697

558

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Нескладний Кукрі Мачете в чохлі. Для полювання, туризму та риболовлі XN-21

XN-21 - великий (загальна довжина - 340 мм) нескладний ніж з S-подібним (recurve) лезом, виконаний за мотивами непальського кукрі або македонського копіса.

Цей ніж цілком може знайти застосування як похідне спорядження, що виконує функції мачете. Мачете, як інструмент, являє собою великий ніж, пристосований для того, щоб прокладати власнику шлях через густі зарості. Спочатку такі ножі не створювалися як заміна сокирі. Але вони чудово підходять для того, щоб прорубатися через густий підлісок листяного лісу. Або через очерети зарослого озерного берега. Молода поросль, що заважає шляху, гілки, різного роду хмизи і лозини, все це - законні жертви мачете. Ніж з S-подібним лезом, завдяки зміщеному вперед до клинка центру тяжіння і вигнутій половинці S, справляється з такою роботою особливо добре.

Так само добре відомі особливі ріжучі властивості подібних ножів.

XN-21 має відмінне поєднання добротної якості та доступної ціни. Якщо ви ніколи не мали справи з S-подібним клинком, але хочете випробувати, що це таке, XN-21 - чудовий варіант для подібного знайомства. Його клинок виготовлений з 420 сталі, і це не тільки позитивно позначається на його ціні. Ця марка сталі не схильна до вифарбовування, легко заточується знову, клинок з неї легкий у догляді та обслуговуванні. Для похідного ножа все це є тільки перевагою. До того ж, 420-та сталь фактично не іржавіє. Для ножа, що працює в типово сирому листяному лісі або в умовах риболовлі - це теж важливо. Клинок пофарбований чорною фарбою, яка не відблискує, що надає йому суворого серйозного вигляду і додаткової стійкості від впливу середовища.

Рукоять покрита штучною шкірою і не ковзає в долоні. Додатково фіксує руку велике кільце-навершя, яке чудово підходить ще й для кріплення темляка.

У комплекті з ножем йде добротний чохол-ножні зі штучної шкіри, який легко кріпиться на поясі.

Загалом, ніж великий, значний і по-своєму красивий. Навіть якщо ви не поїдете з ним у похід, а просто придбаєте для своєї колекції, вигляд XN-21, що стоїть на полиці або висить на стіні, приємно зігріє вашу душу.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 340

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 210

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 130

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 4

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 47

МАРКА СТАЛІ: 420

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 52-55

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT, SATIN FINISH

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ЕКОШКІРА

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА:ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА:ШТУЧНА ШКІРА

МАСА, Г: 350

ВИД УПАКОВКИ: КОЛЬОРОВА КАРТОННА КОРОБКА

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 47
Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 210
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».