Берці низькі Vaneda 1192, 41 р., Койот, DryTex Waterproof, тактичні низькі берці, черевики для військових

Берці низькі Vaneda 1192, 41 р., Койот, DryTex Waterproof, тактичні низькі берці, черевики для військових

Продавець:BRN-X

4.8/5  ( 147 оцінок )

4 350

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Берці низькі Vaneda V-Clutch PRO MIO, водонепроникні, DryTex Waterproof, тактичні низькі берці, черевики для військових, міцні, дихаючі, тактичні черевики для військових.

Комфортні, надійні та ергономічні берці, завдяки своїй будові (низькі) та складу, вони ідеально підходять для теплої погоди, оскільки забезпечують зручність для користувача.

Верхня частина взуття виготовлена із водонепроникної дихаючої шкіри преміум класу нубук, яка у поєднання зі вставками із міцного поліаміду 6.6 - Cordura забезпечує взуттю повітрепроникність, стійкість до промокання та м’якість одночасно.

Внутрішня частина взуття складається із стійкої до стирання антибактеріальної поліефірної підкладки з технологією DryTex. DryTex ® - це вид дихаючої мембрани, яка має 100% водонепроникність та низьку провідність, завдяки чому вона не викликає відчуття холоду на вулиці.

Підошва берців складається з:

  • проміжної підошви: виготовлена із поліуретану, має спеціальну щільність за рахунок чого забезпечується легкість та комфорт амортизації, вона рівномірно розподіляє навантаження через високу боковину конструкції, тим самим краще захищаючи стопу під час тривалих навантажень. Конструкція проміжної підошви забезпечує надійний захист усіх 5 пальців від травм та впливів ззовні.
  • нижньої основи: гумова частина, а саме підошва NUBES I-RUBBER, завдяки спеціальному малюнку якої забезпечується краща мобільність та зчеплення з поверхнею. Технологія ін’єкційної підошви забезпечує довговічність берців.

Взуття має анатомічну антибактеріальну змінну тришарову устілку POLIYOU, яка надає йому гарну циркуляцію повітря завдяки матеріалу з відкритими порами, а також добре підтримує комфорт та амортизацію стопи, тим самим зменшуючи їхню втомлюваність.

Шнуруються комбіновано: гачки капсули+спеціальні отвори, шнурки зроблені із матеріалу Cordura, який забезпечує довговічність, зносостійкість до розривів та водовідштовхуваність.

Завдяки високому рівню гомілки, надійний шнурівці та посиленому гумовому носку, берці добре захищають від травм та забезпечують високий рівень комфорту.

Розміри:

  • койот:

40 р - 26 см нога, 26,5 см устілка
41 р - 26,5 см (нога)  27 см устілка
42 р - 27,5 см (нога)  28 см устілка
43 р - 28 см (нога)  28,5 см устілка
44 р - 29 см (нога)  29,5 см устілка 
45 р - 29,5 см (нога)  30 см устілка
46 р - 31 см (нога)  31,5 см устілка

  • олива: 

41 р - 26,5 см (нога)  27 см устілка
43 р - 28 см (нога)  28,5 см устілка
44 р - 29 см (нога)  29,5 см устілка 
45 р - 29,5 см (нога)  30 см устілка
46 р - 31 см (нога)  31,5 см устілка 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами