Набір для чищення зброї Otis 5.56 Military Cleaning System Kit

Оставить отзыв

Код:  402424539

Набір для чищення зброї Otis 5.56 Military Cleaning System Kit

Оставить отзыв

Код:  402424539

Продавец:Military Division

4.8/5  ( 36 оценок )

3 499

2 499

Заказ от 1 шт

Нет в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бронзові щітки для прочищення каналу ствола 5.56 мм та 0.35 кал. (розмір вказаний на стрижні щіток). Для щіток використана хімічно стійка бронзова щетина для ефективного очищення забруднень та довговічності інструментів. Точні діаметри забезпечують повне охоплення нарізів на конкретних калібрах. Спеціально сконструйований петельний стрижень та наконечник захищає дуло, стовбур та нарізи.

Синя нейлонова щітка з жорсткими щетинками — забезпечує більш агресивне чищення, видаляє свіжий нагар і залишки пороху, але не дряпає покриття зброї.

Торцева щітка — використовується для змащення напрямних, а також її щетинки досить жорсткі, щоб зчищати пил від нагару та іншого пухкого сміття.

Пристрій для видалення перешкод — використовується для вибивання перешкод зі стовбура та його очищення від бруду, снігу або гільз, що застрягли. Має увігнутий наконечник, тому не зачіпає ударник при спробі витягнути застряглу кулю і запобігає розплющування снаряда, що застряг, усередині стовбура. Також може використовуватися як основа Т-подібної рукоятки.

Наконечник з прорізом — використовується разом з серветками для створення тампону, що чистить, один кінець має різьблення 8-32 для приєднання до кабелю Memory-Flex.

Скребок — для очищення нагару та іншого сміття з поверхні затвора, направляючих або будь-якої іншої плоскої поверхні зброї.

Г-подібний скребок — для очищення задньої сторони бойового виступу затвора.

Прямий і вигнутий різці — для очищення вузьких щілин та стопорних виступів гвинтівки.

Дві стрижневі рукоятки — використовуються як ручки, з'єднуються з будь-якими інструментами Otis з різьбленням 8-32 для збільшення довжини під час точного очищення.

Т-подібна рукоятка — використовується разом із пристроєм для видалення перешкод для додаткової зручності під час чищення.

Адаптер NATO — перехідник для щіток без різьблення, один кінець має стандартне різьблення 8-32, яке загвинчується в кабель Otis Memory-Flex, а інший кінець має різьблення 8-36 для приєднання щіток.

Всі предмети акуратно упаковані в м'який чохол на блискавці розміром 10x10x4 см із кріпленням на стропи MOLLE.

Характеристики

Особенности
  • Разборный
Калибр, мм
  • 5.56
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами