М'які подушки накладки для шолома(8шт + 8 стікерів)

Оставить отзыв

Код:  402424677

М'які подушки накладки для шолома(8шт + 8 стікерів)

Оставить отзыв

Код:  402424677

Продавец:Military Division

4.8/5  ( 36 оценок )

999

888

Заказ от 1 шт

Нет в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Захисний шолом здатний як ефективно захищати від зовнішніх впливів, так і бути незручним у носінні через його твердий матеріал? Внутрішні підкладки, що амортизують, вже давно не справляються зі своїм цільовим завданням? Накладки для шолома тактичного нададуть йому властивості максимальної захисту та зручності використання!

Ступінь пошкоджень від удару чи іншого зовнішнього впливу залежить як від його сили, а ще й площі впливу. Таким чином, щоб захисний шолом міг не тільки зупиняти механічні удари, але ще й ефективно їх поглинати та розсіювати по максимальній площі, він повинен бути оснащений м'якими накладками.

Тактичні накладки для шолома створені зі спеціального матеріалу, який здатний запам'ятовувати форму торкаючої до нього поверхні. За рахунок цього такі накладки однаково зручні у використанні людей різної форми кісток черепа.

Багато квадратних та прямокутних накладок ефективні для амортизації бічних зовнішніх впливів. Велику круглу підкладку варто зафіксувати у верхній частині шолома для комфортного розподілу його ваги на поверхні голови. Також підкладки для тактичного шолома здатні вбирати вологу і швидко висихають не створюючи на шкірі голови натертостей і подразнень

Характеристики

Количество в упаковке, шт
  • 16
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами