ТОП ПРОДАЖ

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384

Оставить отзыв

Код:  402446178

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384

Оставить отзыв

Код:  402446178

Продавец:Слава Героям

4.8/5  ( 18 оценок )

65 000

51 999

Есть в наличии

5

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тепловізійний монокуляр AGM TAIPAN TM25-384

Популярністю на ринку сучасної тепловізійної техніки користується прилад TAIPAN TM25-384 від відомої американської компанії AGM Global. Монокуляр входить до лінійки високотехнологічних Fuzion, модель є завершальною із серії та має низку технологічних особливостей, які виводять її в категорію преміальних. Тепловізор дає широкі можливості для виявлення та ідентифікації об'єктів на відстані понад 1,5 км. Висока якість забезпечується вдосконаленими цифровими і телевізійними каналами, які впроваджені в цій моделі.

агальний опис тепловізора TAIPAN TM25-384

Американська компанія AGM є лідером на ринку технологічних новинок, регулярно оновлює свій асортимент і представляє на ринку пристрої з інноваційними технологіями. Затребуваною в найкоротші терміни стала модель TAIPAN TM25-384, її технічні можливості оцінили експерти і приватні користувачі. З таким приладом можливо спостерігати за тепловими об'єктами на далекій відстані і отримувати про них максимально точну інформацію. Наявність високочутливого датчика посилила процес деталізації. Тепер працювати можна в найсуворіших умовах, перешкодою не стають опади, туман, дим і густа рослинність.

Заявлена дальність виявлення об'єкта - 1600 м, дальність ідентифікації людини 1200м. Це максимальний показник для тепловізорів такого класу. Цей параметр дає змогу з упевненістю використовувати монокуляр для нічного полювання, під час рятувальних і пошукових операцій, під час виконання стратегічних військових завдань. Часто використовується пристрій для спостереження за живою природою, його беруть із собою в експедиції вчені.

Купуючи монокуляр TAIPAN TM25-384, варто звернути увагу на якість матриці, її високу чутливість і дальність фіксації. Отримати ідеальне зображення дозволяє оптичний блок із потужним об'єктивом нового покоління. Кольорові палітри спрощують процес адаптації. Сучасний захист і експлуатаційні особливості забезпечують безпечне використання в будь-який час доби, незалежно від погоди. З монокуляром TAIPAN TM25-384 стеження буде захоплюючим, інформативним і простим.

Технічні параметри монокуляра

На результативність використання впливає насамперед тепловізійний блок. Монокуляри із серії Fuzion мають потужну матрицю, завдяки якій гарантується велика дальність фіксації. Основні тепловізійні характеристики:

  • заявлена максимальна дальність - 1600 м; ідентифікації 1200м.
  • сенсор - Vox (з оксиду ванадію);
  • тип датчика - неохолоджуваний монокристальний;
  • роздільна здатність - 640*512 пікселів;
  • крок - 12 мкм;
  • чутливість температури - < 35;
  • оновлення кадру - 50 Гц.

исокочутливі сенсори та оптимальна роздільна здатність ідеально працюють в інфрачервоному спектрі. Вони фіксують об'єкти в повній темряві, орієнтуючись на показники температури. Для тепловізійного блоку помітні всі цілі, які виділяють тепло, включно з машинами, будівлями. Розпізнавання відбувається в діапазоні до 14 μm, тому перешкоди від земної атмосфери не надходять. Модель оновлює кадри з частотою 50 Гц, це означає, що навіть під час спостереження за динамічним об'єктом вдається отримати чітку деталізовану картинку. Використовується монокуляр для роботи на відкритій місцевості, здатний зафіксувати одночасно кілька теплових цілей.

Дальність виявлення до 1600 метрів дозволяє спостерігачеві залишатися повністю непомітним. На максимальній дистанції фіксується ростова фігура з чіткою деталізацією. Можна прицілитися й отримати дані про характер поведінки тварини або людини. Слухові рецептори та зір на цю дистанцію не поширюються. Мисливець залишається в безпеці навіть під час тривалого стеження за трофеєм.

Можливості оптики та цифрова камера

Дисплей у моделі TAIPAN TM25-384 японський від відомої компанії SONY. Роздільна здатність 1024*768 пікселів гарантує високу якість і повнокольорове зображення. Тип OLED вважається оптимальним для приладів преміум класу. Перевагою цього блоку є низька потреба енергії, здатність працювати за мінусових температур і з мінімальною освітленістю. Яскравість налаштовується індивідуально, можна знизити її до нуля для маскування в нічний час. Є опція діоптрійного коригування, прилад адаптує роботу під людину з низьким зором.

Для зручнішого застосування використовуються різні режими. Кожна палітра відрізняється способом розпізнавання, має свій рівень контрастності, бореться із зайвим шумом на зображенні. Залежно від поставленого завдання та умов, вибирають такі палітри:

  • гарячі (біла, червона і чорна) - контрастні, для роботи на максимальній дистанції, фіксують тепловий об'єкт на більш прохолодному тлі;
  • Fusion - колірна палітра орієнтується на глибину кольору, результативна для фіксації на відстані до 70 метрів;
  • Visible - колірна палітра, відтворює зображення в колірній гамі, де кожен відтінок відповідає за інтенсивність теплового показника;
  • Image Fusion - використовується для точної ідентифікації на мінімальній відстані, на напівпрозорий силует з телевізійного блоку накладається кадр з камери.

Висока якість зображень досягається завдяки впровадженій цифровій камері, яка працює в спектрі до 1000 nm. Для нічного застосування потрібна мінімальна освітленість. Щоб отримати більш деталізований кадр, можна накласти зображення на тепловий відбиток. Основні параметри камери:


Експлуатаційні особливості

Наявність модуля Wi-Fi робить процес застосування більш захоплюючим. Тепер можна через точку доступу транслювати процес спостереження на інші гаджети. Для цього достатньо завантажити додаток і встановити його на смартфон. Програмні продукти запатентовані компанією, розробники відповідають за їхню безпеку.

Зробити найцікавіші кадри або зняти весь процес також можливо. Усі матеріали зберігаються на карті ємністю 16 Гб. Прилад підтримує стандартні формати фото і відео, зберігає до 7 годин знімального матеріалу. Для передачі даних на інший гаджет використовується кабель USB, який входить у комплектацію.

Вбудованого акумулятора на 3350 мАг вистачає на 7 годин роботи. Потрібно враховувати той момент, що використання точки доступу і ведення зйомки вимагають додаткової енергії. Для підзарядки можна використовувати знімну додаткову батарею або зовнішнє джерело павербанк.

Використовувати монокуляр зручно, всі необхідні кнопки розташовані в досяжності однієї руки на корпусі. Важить прилад всього 510 грам і має розміри 167,8*73*87 мм. Ефективний за температури від -30 градусів до +55 градусів Цельсія.

Корпус має захист від вологи та механічних ударів. Герметичність гарантує захист від води при використанні під дощем. Пластиковий матеріал забезпечує легкість і зручність у догляді. Для оптики є спеціальна тканина, а також у комплектацію входить кришка. Для транспортування тепловізора використовується спеціальна сумка-чохол.

Характеристики

Серия
Интерфейсы и разъемы
Матрица
  • 12 мкм VOx неохолоджуваної решітки фокальної площини
Дисплей
  • 0.4", LCOS
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления