Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM15-256

1 отзыв

Код:  403060773

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM15-256

1 отзыв

Код:  403060773

Продавец:Слава Героям

4.8/5  ( 18 оценок )

46 000

27 000

Есть в наличии

5

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Основні можливості та призначення тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256

Розглядаючи тепловізор бренду AGM TAIPAN TM15-256, варто подивитися на те, що за допомогою його використання перед людиною відкривається можливість здійснювати процес відстеження теплових об'єктів на відстані понад 1300 м, а ідентифікація людини можлива з 700м. Задіяти такий пристрій можна не тільки на полюванні, але й у процесі виконання робіт з порятунку та пошуку, у походах, у процесі патрулювання та інших роботах, де доцільно використовувати тепловізор. Серед ключових можливостей, які має представлений тепловізор, варто виділити наступні:

  • вимір фактичної відстані від місця зйомки до необхідної мети;
  • можливість підключення до смартфону за допомогою використання мережі вай-фай для подальшого отримання знімків, зміни параметрів налаштування тепловізора та запису відео фрагментів;
  • підтримка запису, знімків та відео файлів на внутрішню пам'ять, яка передбачена у пристрої.

За бажання стати власником тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256 кожен потенційний клієнт має можливість придбати пристрій за доступною ціновою політикою в тому випадку, якщо звернутися по реалізацію цього процесу на сайт нашої компанії. У каталозі крім представленої моделі є можливість знайти інші варіанти, що відрізняються кутом огляду, параметрами дальності виявлення та іншими не менш важливими технічними характеристиками.

Функціональні характеристики тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256

При виборі тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256 варто подивитися на те, що представлена модель має високочутливий тепловий детектор на 12 мкм. Також на особливу увагу заслуговують такі функціональні параметри пристрою:

  • показники максимального дозволу становлять 192 на 256;
  • кут огляду знаходиться у межах 8,78 градуса на 11,69 градуса;
  • параметри фокусного стану становлять 15 мм;
  • для підключення використовується інтерфейс USB type-c.

Робота тепловізора здійснюється за рахунок вбудованого літій-іонного акумулятора. Без перезаряджання прилад можна використовувати протягом 8 годин. Ця кількість часу залежатиме від того, який режим роботи та які умови експлуатації будуть обрані заздалегідь. Задаючи питання про те, якою є ціна на тепловізор бренду AGM TAIPAN TM15-256, в більшості випадків вона залежатиме від технічних характеристик та особливостей конкретної моделі. Тому в процесі придбання пристрою важливо дивитися саме на ті параметри, які є принципово важливими для подальшого використання і відображатимуться на ціновій політиці приладу.

Основні функції, що виконуються тепловізором бренду AGM TAIPAN TM15-256

Розглядаючи особливості тепловізора представленого бренду, варто звернути увагу на функції, які він може виконувати. Серед них варто наголосити на наступних:

  • можливість вимірювання відстані - активація функції вимірювання відстані буде реалізована в тому випадку, коли буде введена висота мети, а також зроблено відмітки на нижній та верхній частині;
  • наявність перемикача режиму - у пристрої передбачено наявність перемикача, який відповідає за вимірювання відстані, а також для перемикання піддонів;
  • можливість встановлення мітки на максимально гарячі точки - особливість тепловізора полягають у тому, що він не тільки здійснює процес виявлення максимально гарячої точки, а й встановлює на ній позначку у разі потреби;
  • використання функції збільшення - у тепловізорі передбачено цифрове збільшення із зумом;
  • наявність сховища - вбудований модуль відповідає за можливість підтримки запису знімків та відео фрагментів;
  • підключення до точки доступу до мережі wi-fi – за допомогою тепловізора є можливість знімати відео та робити знімки після того, як прилад буде підключений до мобільного пристрою через мережу wi-fi.

Наявність всіх перерахованих вище функціональних особливостей змушує покупців зробити вибір у бік представленої моделі тепловізора.

Характеристики

Серия
Дальность идентификации, м
Время автономной работы, ч
Интерфейсы и разъемы
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления