Наушники тактические активные Impact Sport R-02548 Bluetooth Howard Leight olive

Оставить отзыв

Код:  403456896

Наушники тактические активные Impact Sport R-02548 Bluetooth Howard Leight olive

Оставить отзыв

Код:  403456896

Продавец:RSI

4.1/5  ( 210 оценок )

8 775

Есть в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Активні тактичні навушники з вбудованим Bluetooth 5.0. Рівень шумоподавлення 21 дБ (NRR). Час реакції: 0.5 мілісекунд. Цифрова схема керування з 5-кратним посиленням звуку. Окремі регулятори для Bluetooth і посилення гучності. Автоматичне вимкнення після 4 годин бездіяльності. Працює від літій-іонного акумулятора. В комплекті Li-Ion акумулятор та кабель micro-USB

Активні навушники Howard Leight R-02548 Impact Sport Bluetooth з вбудованим Bluetooth 5.0 є модифікованою версією звичайних стрілецьких пасивних навушників, які використовуються для захисту слуху від гучних звуків пострілів.

Застосування

Основною відмінністю активних навушників від пасивних є їх розумна електронна «начинка». Спрямовані стереомікрофони вловлюють зовнішні звуки та передають їх на внутрішні динаміки, забезпечуючи натуральне звучання. При цьому навколишні звуки низької гучності посилюються навушниками (голоси, шарудіння, скрипи), а гучні, як, наприклад, постріли – знижуються до комфортного рівня. Стрілок у навушниках Howard Leight не відчуває дискомфорту у вухах під час пострілів, при цьому він може вести розмову з партнером, не припиняючи стрільби (за умови, що партнер також має активні навушники).

На стрільбищі або на полюванні навушники Howard Leight від Honeywell захистять вас від небезпечного шуму та забезпечать зв’язок із навколишнім середовищем.

Ключові властивості

  • Навушники мають коефіцієнт шумозаглушення (NRR) 21 дБ як в увімкненому, так і у вимкненому режимі.
  • Час реакції – інтервал між тим, коли рівень звуку перевищує безпечний рівень слуху і навушник реагує, щоб знизити зовнішній звук до безпечного рівня: 0.5 мілісекунд.
  • Швидке підключення Bluetooth 5.0. Легка синхронізація з музичним плеєром або мобільним пристроєм для безпечного спілкування без допомоги рук; швидкість передачі даних 2 Мбіт/с. Окремі регулятори для Bluetooth і посилення гучності.
  • Цифрова схема керування з 5-кратним посиленням звуку.
  • Вбудовані спрямовані мікрофони посилюють навколишні звуки до безпечного рівня. Це дозволяє вам чути важливі команди на дальності та важливі звуки довкілля під час полювання.
  • Робота від літій-іонного акумулятора з комплекту. Micro-USB кабель для заряджання також входить до комплекту. Функція автоматичного вимкнення спрацьовує через 4 години, щоб продовжити час автономної роботи.
  • Низькопрофільні амбушури, що не заважають стрільбі; регульоване наголов'я для надійного прилягання; компактна складана конструкція для зручного зберігання.

Характеристики

Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами