Б/У

Камера дикої природи EZETAI з нічним баченням Б/В

Оставить отзыв

Код:  404799183

Камера дикої природи EZETAI з нічним баченням Б/В

Оставить отзыв

Код:  404799183

Продавец:ТехноБайт

3.6/5  ( 21 оценок )

2 700

Есть в наличии

Гарантия. Отсутствует Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Камера дикої природи EZETAI з нічним баченням, рухом, що активується, 1520P, 20-мегапіксельна камера для сліду, камери для садових тварин для вулиці з картою 32 ГБ для моніторингу дикої природи, безпека саду
Легко приховати дику природу поза камерою ☣: Камера нічного бачення для садової дикої природи є меншою, ніж інші камери дикої природи. Екшн-камеру легко сховати під час зйомки на природі або садових іграх у джунглях. Камери для полювання та сліду легше переносити, встановлювати та знімати. Ви можете встановити його в будь-якому місці та не буде знайдено.

☣Відео з надвисокою роздільною здатністю 1520P ☣: камера дикої природи без світла захоплює до 20 мегапіксельних кристалічних зображень і відео у форматі Full HD 1520P/1080P з вбудованим 2,4-дюймовим кольоровим РК-дисплеєм. природа .

☣Швидкість спрацьовування 0,2 с та широкий кут огляду 120° ☣: чутлива ІЧ-камера нічного бачення має максимальну дальність виявлення 25 м (80 футів) вдень / 20 м (65 футів) вночі, 40 ІЧ-світлодіодів без свічок турбуватимуть тварин, садові камери 0,2 з активованим нічним баченням руху можуть швидко і точно фіксувати кожен рух.

☣Режим покадрової зйомки ☣: відеокамера дикої природи для садового нічного бачення може перемикатися в режим покадрової зйомки, щоб автоматично знімати фотографії або відео відповідно до встановленого інтервалу. камера-пастка для дикої природи для спостереження за холоднокровними тваринами, такими як змії, або процесом цвітіння, що забезпечує новий візуальний досвід.

☣IP66 Водонепроникність та широке використання☣: Водонепроникна камера IP66 з нічним баченням та екстремальною робочою температурою (-4 ~ 140 °F) робить слідову камеру придатною для всіх кліматичних умов та стійкою до дощу та снігу. Водонепроникні камери нічного бачення для диких тварин призначені не тільки для полювання та пасток для диких тварин, але й для безпеки ферм. Ви можете використовувати ці камери для спостереження за дикою природою та полюванням, охорони будинку/власності, спостереження за територією ферми та віддаленого збирання врожаю.

Використання камери сліду EZETAI для упіймання вандалів
Камера для дикої природи EZETAI здатна знімати як фотографії, так і відео. Камери нічного бачення Trail здатні робити фотографії у темряві без видимого спалаху. Здається, кількість порушників та вандалів збільшується з неймовірною швидкістю. На щастя, виявити зловмисників на задньому дворі, таких як койоти та їжаки, дуже просто за допомогою камер спостереження за дикою природою.

Визначте проблему. Якщо у вас є проблема з порушником, найпростіше рішення – використовувати камеру No Glow Trail Cam. Крім того, якщо ви знаєте, що на вашій території є незаконні порушники, я пропоную вам встановити мисливську камеру на дерево або стіну, дах, годівницю для птахів або місце, яке нелегко знайти. Наші аксесуари поставляються з ременем для кріплення та металевий кронштейн, встановлений на стіні. Крім того, корпус нашої мисливської камери має певний ступінь маскування, який може краще інтегруватися в навколишнє середовище і його нелегко знайти.

Яка з камер для тварин найкраща для охорони?

Ну, це залежить тільки від вашої зручності використання.

Якщо ви можете легко дістатися до камери, щоб змінити карту пам'яті, то наявність простої камери без світла зробить все, що вам потрібно.

Якщо ви знаходитесь на високому місці і вам незручно брати карту для перегляду, я пропоную вам купити нашу камеру дикої природи Wi-Fi, яка може реалізувати мобільний додаток для перегляду відео (мобільний телефон знаходиться в межах 15 метрів від природи). камера).

3. Налаштування камери годівниці для птахів Після самостійного тестування камери помістіть камеру годівниці для птахів у вибрану зону встановлення. Завжди перевіряйте, щоб для параметра позначки часу було встановлено значення "ON". Тільки в режимі «ВКЛ» ви можете бути впевнені, що ваша камера захоплює зображення, яке ви хочете, в робочих умовах, і навіть може використовуватися як запис годівлі вашої птиці.

Камера для дикої природи EZETAI на відкритому повітрі - HD2.7K відео та 20-мегапіксельна фотокамера для дикої природи, нічне бачення, активація руху, водонепроникний IP66, моніторинг дикої природи / домашня безпека
Будь ласка, зверни увагу:


Необхідна картка Micro SD та батарейки.
Відформатуйте карту пам'яті в камері під час першого використання.
Будь-ласка, не вставляйте та не виймайте картку Micro SD, коли камеру ввімкнено.

Садова камера дикої природи не підтримує Wi-Fi та мобільні телефони для перегляду в реальному часі і може переглядатись у реальному часі лише на 2,4-дюймовому дисплеї.

Характеристики

Водонепроницаемость
Разрешение, Мп
  • 20
Гарантия
  • Отсутствует
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами