Шолом MICH 2000 light 8FIELDS OD (муляж)

Оставить отзыв

Код:  405320862

Шолом MICH 2000 light 8FIELDS OD (муляж)

Оставить отзыв

Код:  405320862

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

607

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Репліка кевларового шолома MICH 2000 проводиться зі склопластику.
 
Назва американської каски ACH походить від заголовних букв «Advanced Combat Helmet». Друга назва «MICH» отримало навіть більшу поширеність і теж є скороченням від «Modular Integrated Communications Helmet».
 
Сучасна форма. Вага каски і відчуття від носіння такої репліки відповідають реальним, і виробляють правильну моторику. Товщина стінок каски і форма купола дозволяють повною мірою використовувати штатні гарнітури радіостанцій, інфрачервоні маркери і прилади нічного бачення і забезпечувати повною мірою захист голови гравця від осколків, випадкових ударів, падіння важких і гострих предметів.
 
Доповнює прекрасні міцності якості наших касок їх зовнішній вигляд. Для Вас ми пропонуємо чотири можливих варіанти виконання, ознайомитися з усіма можна в розділі «корисна інформація».
 
Пропонований варіант виготовлення каски характеризується фарбуванням «по піску» і має грубу матову поверхню кольору хакі. Чи не блищить і не відблискує на сонці. Багатошарова фарбування з матовим лаком стійка до агресивних середовищ, в тому числі і до солоної води. Окантовочна гумка профарбована разом з основною поверхнею і капелюшками гвинтів підвісної системи.
 
Підвісна система каски і демпфирующие подушки теж близькі до оригіналу і повною мірою беруть участь у захисті і пом'якшення ударів, надійності закріплення каски на голові гравця при бігу та стрибках, при використанні навісних елементів і гарнітур. Можна замовляти підвісну систему для правші (фастекс на лівій щоці, а права нормально лягає на приклад зброї), або для лівші (фастекс, відповідно на правій щоці). При виготовленні пасової підвісної системи, використовується високоміцна пластикова фурнітура "2М" (Італія).

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами