Снайперська гвинтівка M700 CYMA CM702A Black

Снайперська гвинтівка M700 CYMA CM702A Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 36 оцінок )

6 527

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія знаменитої снайперської гвинтівки Remington Model 700, випущена брендом Cyma. 

Снайперська гвинтівка M700 CYMA CM702A black має пружинний (спрінговий) механізм з традиційним чотириходовим ручним (“болтовим”) затвором — аналогічно бойовому оригіналу. Ложе, включаючи приклад, виготовлене з високоякісного міцного пластику. Приклад доповнено товстим гумовим тильником; положення тильника можна плавно регулювати, підлаштовуючи гвинтівку під тілобудову та преференції стрільця. На ложі передбачено дві антабки для збройного ременя, а також сталевий адаптер для кріплення сошок.

Всі інші елементи конструкції, окрім ложа, виготовлені з металу. Це, зокрема, зовнішній стволик суцільної конструкції, спускова скоба, затвор з ручкою перезарядки та направляюча тильника прикладу. Для зберігання та транспортування гвинтівку можна легко розібрати на дві частини, а збирання її у бойове положення займає буквально хвилину — для цього потрібно лише закрутити кілька гвинтів з шестигранними шліцами.

Механізм відрізняється високою якістю підгонки деталей та плавністю і легкістю у рухах. Це особливо важливо з врахуванням того, що у гвинтівці встановлена бойова пружина, здатна розігнати кульку до досить пристойної початкової швидкості — близько 116 м/с. Робоча “начинка” створена на основі широко відомої та перевіреної часом системи APS-2 від Maruzen; вона працює у зв’язці з високоефективним внутрішнім стволиком довжиною 480 мм. 

На верхній частині гвинтівки знаходиться рейка RIS формату 22 мм, котра дозволяє встановлювати велике різноманіття оптичних прицілів. Поряд з рукояткою розміщено вимикач запобіжника, котрий блокує спуск (trigger lock); керувати запобіжником можна за допомогою великого пальця. Спуск також має можливості щодо налаштування.

До комплекту поставки входить пластиковий магазин на 25 кульок.

Комплектація:

- гвинтівка;

- магазин;

- гвинти та ключі для збирання;

- шомпол;

- лоадер.

Характеристики:

Механізм: спрінговий

Початкова швидкість кульки: ~116 м/с

Довжина внутрішнього стволика: 480 мм

Хоп-ап: +

Довжина: 1100 – 1170 мм

Вага: 2950 г

Колір: чорний

Тип магазину: механічний

Місткість магазину: 25 кульок

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами