Підсумок P1G-Tac SGP A-Tacs

Оставить отзыв Код:  405322872

Підсумок P1G-Tac SGP A-Tacs

Оставить отзыв Код:  405322872

Продавец:Active Service

5/5  ( 36 оценок )

396

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Підсумок універсальний середнього розміру MOLLE "SGP" (Small Gear Pouch) призначений для носіння середнього розміру та малогабаритного персонального спорядження та особистих речей. Основне відділення підсумка відкривається за допомогою двосторонньої застібки-блискавки YKK, що дозволяє відкривати та закривати підсумок однією рукою. Усередині головного відділення уздовж стінок підсумка розташовані еластичні фіксатори, які дозволяють надійно закріпити спорядження всередині та перешкоджають вібрації та випадінню спорядження.

Підсумок універсальний середнього розміру MOLLE "SGP" (Small Gear Pouch) має горизонтальну компоновку, що дозволяє вигідно компонувати переносне спорядження, при цьому маючи до нього швидкий доступ. У нижній частині підсумка розташовані люверси для стоку води. За допомогою кріплення MOLLE підсумок може бути закріплений на розвантажувальних жилетах, бронежилетах, розвантажувальних транспортних поясах, сумках та рюкзаках.

Розміри підсумка: 20х15х7см.

Характеристики

Система крепления
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами