Антабка-адаптер для ременя Magpul QD Paraclip. Колір чорний MAG542-BLK

Антабка-адаптер для ременя Magpul QD Paraclip. Колір чорний MAG542-BLK

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 27 оцінок )

1 239

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Антабка-адаптер для ременя Magpul QD Paraclip підходить для гнізд QD кнопкового поворотного типу, що дає можливість застосовувати її з Paraclips та іншими ременями із затискачами. Це відкриває можливість використання адаптера з різними ременями та забезпечує миттєве та безпечне кріплення до вашої зброї.

Адаптер створений із високоякісної сталі, із застосуванням методу точного лиття. Виконано також покриття Melonite. Цей процес не тільки забезпечує високу міцність, а й мінімізує ймовірність виникнення корозійних процесів, відповідно він буде добрим придбанням для найбільш несприятливих зовнішніх умов.

Забарвлення адаптера в чорний колір поєднує елегантність і практичність. Цей універсальний стиль легко поєднується з будь-яким видом зброї та екіпірування, надаючи вашому спорядженню професійний та завершений вигляд.

Антабка-адаптер виготовлена в США, що є свідченням найвищої якості та дотримання найсуворіших стандартів. Кожна деталь ретельно створюється досвідченими майстрами, щоб забезпечити надійність та бездоганну роботу адаптера. Це ідеальне поєднання стилю та практичності робить антабку незамінним аксесуаром для всіх, хто цінує якість та естетику у своєму озброєнні.

Характеристики

Матеріал
  • Сталь
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами