Адаптер Magpul для ременя MSI MS4 MAG519-COY

Адаптер Magpul для ременя MSI MS4 MAG519-COY

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 27 оцінок )

1 750

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Адаптер Magpul для ременя MSI MS4 MAG519-COY виконаний в кольорі Койот, що дає можливість оснащувати цим адаптером озброєння, яке використовується в пустельних умовах, в літню пору року, пізньої осені і т.п. Спільно з ременем MS1, а також з QD-антабкою даний адаптер дає можливість оператору трансформувати одну точку кріплення в дві, або ж навпаки, в залежності від ситуації. А це підвищує рівень комфорту при використанні зброї.

Матеріалом виготовлення є високотехнологічна сталь збройового типу, плюс є полімерні вставки, також виконане захисне покриття на основі фосфату марганцю. Все це разом забезпечує тривалий термін функціонування адаптера, а також здатність його надійно функціонувати навіть в найбільш погодних умовах, що так важливо для застосування в реальних бойових діях.

Лямка виконана з особливо міцного нейлонового матеріалу, вона володіє чудовими характеристиками по частині зносостійкості. Виробництво компанії Magpul розташовується на території США, адаптер повністю виготовляється в США, відповідно він повною мірою відповідає жорстким вимогам, які застосовуються в американській збройовій промисловості. В результаті покупець отримує чудову якість за прийнятною ціною.

Характеристики

Матеріал
  • Сталь
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами