Туристичний ніж, вуглецева сталь Opinel Carbon Steel blister No.8 000402

Оставить отзыв Код:  406884192

Туристичний ніж, вуглецева сталь Opinel Carbon Steel blister No.8 000402

Оставить отзыв Код:  406884192

Продавец:Big Stan

4.6/5  ( 24 оценок )

599

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Opinel (опинель) №8 VRN має декілька незаперечних переваг. По-перше, він багатоцільовий і універсальний, тому його зручно використовувати як вдома для дрібних приготувань, так і на риболовлі, полюванні або під час туристичного походу. По-друге, ніж складного типу має лезо, виконаний з вуглецевої сталі ХС90. Це матеріал з високим вмістом вуглецю, який дозволяє гарантувати відмінну якості різу, високу міцність і можливість на тривалий період зберігати заточку. Але такий склад леза нестійкий до корозії, тому краще уникати вологого середовища використання або зберігання.

Оригінальний замок - Viroblock

Третя, але не остання перевага ножі Opinel №8 VRNсостоит в тому, що він обладнаний надійною системою фіксації клинка Virobloc®.Такий механізм дозволяє блокувати клинок в рукоятці простим рухом і не боятися, що він випадково відкриється. Рукоять ножа виконана з деревини, яка користується великою популярністю в Opinel – з бука.

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Франция
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».