Берці зимові тактичні Vaneda 1246 V-CLUTCH PRO кордура хакі 42 Vaneda ( 546_1 )

Оставить отзыв

Код:  407036625

Берці зимові тактичні Vaneda 1246 V-CLUTCH PRO кордура хакі 42 Vaneda ( 546_1 )

Оставить отзыв

Код:  407036625

Продавец:Gladiator

5/5  ( 297 оценок )

7 699

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Берці зимові тактичні Vaneda 1246 V-CLUTCH PRO кордура хакі

Міцні, водонепроникні, дихаючі, тактичні берці для військових.

Vaneda міцні берці, основне завдання яких утримати гомілковостоп при переміщенні по постійно мінливому рельєфу, нерівній місцевості, ґрунту, камінні, арматурі.
Достатня жорсткість та міцність підошви, м'яка устілка забезпечить комфорт ногам при тривалих переходах та маршбросках, оскільки сама підошва виконана з термогуми.
Від снігу та води ногу захищає матеріал нубук та повітропроникний, міцний трикотаж CORDURA ® (поліамід 6.6)

Внутрішня частина: дихаюча підкладка коміра з повітряної сітки та внутрішня підкладка зі зносостійкого поліестеру. Підошва: ін'єкційна подвійної щільності.

Низ підошви: гума NUBES I-RUBBER®, спеціальна. Конструкція має високий опір до ковзання, не зношується та довговічна. Відслонення: конструкція з анатомічною підтримкою, Poly U, гігієнічна, дихаюча, що вбирає вологу, змінна.

Шнурки: водовідштовхувальні, стійкі до розриву шнурки з поліестеру. Застібка-блискавка: блискавка YKK® з високою продуктивністю відкривання та закривання.

Додаткові характеристики Dry-tex®. Завдяки своїй спеціальній структурі, вона забезпечує високу стійкість до суворих погодних умов, які можуть виникнути ззовні коштом оптимізації. Вплив холодного повітря на ноги на найнижчому рівні при ефективному використанні. Вага однієї пари: 750 г не відчувають холоду на вулиці.

Черевик Vaneda з Dry-tex важить не більше 5% і завжди залишається легким. Технологія Dry-tex ®: додає ефективний комфорт та можливість ходьби для вашого повсякденного способу життя.

Професійне використання. Гумова підошва забезпечує відмінне зчеплення на кам'янистій та складній місцевості. Завдяки спеціальному малюнку шестерень він забезпечує найвищий опір ковзанню на слизьких та м'яких поверхнях. Завдяки технології ливарної підошви вона забезпечує чудову амортизацію та довговічність.

Антибактеріальне, дихаюче і змінне облицювання. Використані водовідштовхувальні шнурки із міцного 100% поліестеру. Використовується застібка-блискавка YKK, що забезпечує максимальний захист від ламання та зносу.
Берці Vaneda, на відміну від тактичних кросівок, краще захищають ноги від гілок і арматури, що стирчать, укусів змій.

 

Характеристики

Сезон
Размер
Цвет
Материал верха
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами