Приклад Magpul Industries, для AR-10, повністю регульований, сірий MAG308-GRY

Приклад Magpul Industries, для AR-10, повністю регульований, сірий MAG308-GRY

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

16 800

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приклад Magpul Industries для AR-10, повністю регульований, в сірому кольорі виготовлений з високоякісного алюмінію, він забезпечує надійний захист від сильних ударів і віддачі, навіть при використанні калібрів до .50 BMG. Матеріал володіє чудовою міцністю, що робить його ідеальним вибором для стрільців, які цінують надійність і довгий термін служби свого обладнання.
Інтегрований гумовий потиличник, його щільне прилягання до плеча запобігає зісковзуванню при стрільбі, забезпечуючи стабільність і точність в будь-яких умовах.
Всі алюмінієві деталі покриті шаром захисного матеріалу, що обумовлює стійкість до корозії і пошкоджень. Це забезпечує довгий термін служби і збереження початкового зовнішнього вигляду приклада навіть при інтенсивному використанні.
Компоненти приклада оброблені за стандартом MIL-A-8625F, Type III, Class 2 hard anodizing, що надає їм видатну стійкість до зносу і подряпин. Це також надає поверхні алюмінієвих деталей додаткову твердість і абразивну стійкість.
Конструкція створена таким чином, що покращує загальний баланс і стійкість зброї. Ця додаткова вага сприяє зниженню віддачі, підвищує точність стрільби і забезпечує більш комфортне використання в різних умовах.
Приклад оснащений нижньої направляючою Пікатінні, надаючи можливість установки різних аксесуарів, включаючи монопод. Кришка на нижній планці забезпечує зручність і безпеку при невикористанні монопода.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами