Куртка M-TAC Flash Army Olive Size XXL

Оставить отзыв Код:  408817386

Куртка M-TAC Flash Army Olive Size XXL

Оставить отзыв Код:  408817386

Размер: 2XL

Продавец:Active Service

5/5  ( 36 оценок )

2 262

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Куртка Flash від бренду M-Tac – це стильна та легка демісезонна вітровка, яка забезпечить максимальний комфорт в прохолодну пору року. Відмінно підійде для використання у весняно-осінній період.

Пошита із міцної непродуваємої тканини (98% нейлон, 2% еластан), що робить дану модель зручною та практичною у використанні. Куртка обладнана незнімним регульованим капюшоном, який за бажанням можна заховати у комір-стійку. Ретельно продумані кишені дозволяють раціонально розмістити всі необхідні речі. Також дизайнери бренду передбачили блискавки під руками для оптимальної терморегуляції під час інтенсивних фізичних навантажень. Манжети рукавів регулюються за допомогою велкро липучок і запобігають потраплянню холодного повітря. Низ виробу оснащений внутрішнім еластичним шнуром для індивідуального регулювання по об’єму.

Продуманий анатомічний крій забезпечує свободу рухів, а мінімалістичний дизайн добре поєднується як з повсякденним, так і тактичним одягом. Завдяки стильному зовнішньому вигляду куртку Flash від M-Tac можна носити на тренування, прогулянки, ділові зустрічі та будь-які інші заходи.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами