Кофта M-TAC Delta Polar Pro Lady Black Size XS

Оставить отзыв Код:  408818991

Кофта M-TAC Delta Polar Pro Lady Black Size XS

Оставить отзыв Код:  408818991

Размер: XS

Продавец:Active Service

5/5  ( 36 оценок )

703

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

 Стильна флісова кофта Delta Polar Pro Lady від M-Tac пошита ​​зі зносостійкого флісу Micro Series (100% поліестер) від всесвітньо відомої компанії Polartec®. Цей матеріал приємний до тіла і добре зберігає тепло. Кофта має блискавку від середини грудей, яка значно спрощує її надягання. Комір-стійка забезпечує додатковий захист шиї від холоду та вітру. Прямий крій не обмежує рухів і гарантує максимальний комфорт. Дана модель відмінно підійде для повсякденного використання в холодну пору року.

Фліс Polartec® Classic Micro Series – трикотажне полотно з поліефірних ниток (100% поліестер), розпушений з лицьової та зворотної сторін. Це легкий, але дуже міцний матеріал, який прекрасно зберігає тепло і при цьому добре дихає, забезпечуючи тілу комфортний мікроклімат. Він дуже зручний в носінні, приємний до тіла і простий у догляді. Цей фліс швидко сохне, довго зберігає первинний зовнішній вигляд. Polartec® Classic Micro Series – ідеально підходить для пошиття термобілизни та іншого багатофункціонального технологічного одягу.

Модель Delta Polartec Lady стане відмінним варіантом для холодної пори року (при t 0 ℃ і нижче) як в комбінації з першим шаром термобілизни, так і в якості самостійного елементу одягу.

Delta Polartec Lady має блискавку від середини грудей, яка значно полегшує її надягання. Блискавка від бренду YKK – світового лідера з виробництва швейної фурнітури (Японія).

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами