Плитоноска Grad FOPC QRS Black

Оставить отзыв

Код:  408854541

Плитоноска Grad FOPC QRS Black

Оставить отзыв

Код:  408854541

Продавец:Westfold

3 770

Есть в наличии

4

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Найбільш популярна в наші дні модель польового бронежилета “FOPC” (field operations plate carrier) ідеально підходить для військових і правоохоронців, які вважають за краще носити під час тактичних операцій бронежилет з високим класом захисту основних летальних, але при цьому не сковує рухів при роботі з довгостроковим і короткоствольною зброєю, груповим спорядженням, ВР тощо. 90% зовнішньої поверхні жилета “FOPC” має систему кріплення MOLLE, що дозволяє зручно розміщувати спорядження в залежності від завдань, що виконуються. Жилет може бути укомплектований будь-якими стандартними шестигранними жорсткими травмоелементами (плитами) будь-якого класу захисту та від будь-якого виробника (як новими, так і взятими зі стандартних бронежилетів, що використовуються).

Жилет “FOPC” (пластинчастий носій польового оператора) настільки компактний, що може бути використаний по оперативному (під одягом).

У передній частині чохла передбачена вбудована кишеня для розміщення у ньому внутрішніх підсумків для магазинів. У конструкції передбачено використання змінної закритої бічної панелі MOLLE (для носіння змінного балістичного пакета). Чохол регулюється як за зростанням так і за обсягом, є панель велкро для патчів і евакуаційна ручка на спині. Швидкий скид.

Характеристики

Система крепления снаряжения
Материал жилета
  • Cordura
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами