Ніж Spyderco Lil Native G-10 Wharncliffe (C230GPWC)

Оставить отзыв Код:  409081080
Длина клинка, мм
  • 62

Ніж Spyderco Lil Native G-10 Wharncliffe (C230GPWC)

Оставить отзыв Код:  409081080

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

10 234

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Лінійка складаних ножів Spyderco Lil 'Native поєднує в собі ергономіку ножа Native з компактними розмірами — вони практично на 15% менше класичної моделі. Про це говорить і сама назва Lil 'Native - скорочено від Little Native. Серія охоплює ножі як з замком Back Lock, так і з Compression Lock.

Мають чотирьох позиційну або двосторонню кишенькову кліпсу. Крім цього, є моделі зі звичайною різальною крайкою або серейторною заточкою, а також з DLC покриттям клинків та без нього. Для виготовлення клинків використовуються різні типи порошкової сталі, такі як: CPM REX 45, CPM S90V, CPM S30V, CPM M4, CPM CRU-WEAR, CPM S45VN, CTS 204P, CPM 4V та CPM 20CV. Накладки руків’я виконані зі зносостійкого склотекстоліту G-10 або вуглецевого волокна. Деякі моделі мають отвір для темляка.

Spyderco Lil' Native Wharncliffe – це нова варіація в серії Lil' Native, яка отримала клинок профілю Wharncliffe. Дана форма леза має опущене вістря, яке розташоване на одному рівні з прямою лінією різальної крайки. Такий профіль клинка дозволяє ефективно використовувати ніж у повсякденному побуті.

Клинок Spyderco Lil' Native Wharncliffe виготовлений з порошкової сталі CPM S30V, яка має гарні показники зносостійкості, антикорозійні властивості та добре тримає заточку. Має високі прямі спуски від обуха та звичайний тип різальної крайки. Клинок відкривається за допомогою підпальцевого отвору та фіксується надійним замком Compression Lock.Руків’я Lil' Native Wharncliffe має накладки зі склотекстоліту G-10. Для надійного хвату присутні підпальцеві виїмки. На торці розміщена двостороння дротяна кліпса.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.2
Длина клинка, мм
  • 62
Материал рукояти
  • Стеклотекстолит G10
Дополнительные характеристики
  • 2-хсторонняя кліпса
Общая длина, мм
  • 149
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».