Ніж Spyderco Byrd Large Rescue 2, серрейтор, orange (BY17SOR2)

Оставить отзыв Код:  409081131
Длина клинка, мм
  • 100

Ніж Spyderco Byrd Large Rescue 2, серрейтор, orange (BY17SOR2)

Оставить отзыв Код:  409081131

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

2 643

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Легкий і компактний інструмент порятунку, який завжди можна мати під рукою - це Byrd Large Rescue 2. Клинок з якісної сталі 8CR13MOV має повністю серрейторную заточку і форму Sheepsfoot, ідеальну для швидкого перерізання будь-яких трудноподдающихся матеріалів. Характерна каплевидная проушина на обуху леза дає можливість швидкого однорукого відкриття, а також є фірмовим почерком ножів, випущених під маркою Byrd.

Конструкція ножа Byrd Large Rescue 2 оснащена міцними сталевими напрямними, зносостійкими практичними накладками і надійним замком Back Lock. Металеві лайнери істотно полегшують кінцевий вага інструменту, роблячи його універсальним помічником в далеких походах і експедиціях. Фігурні плашки з помаранчевого FRN прискорюють пошук ножа в разі його випадкової втрати в траві, а стопорний механізм леза Бек-лок славиться своєю міцністю і простотою експлуатації. На п'яті рукояті присутня невелика отвір для підвісу, кишенькова кліпса є знімною, 4-х позиційної і може бути перекручена в будь-положення, на розсуд власника.

Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоять. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад шпенёк або отвір. Складні ножі зручні в міських умовах через малі габарити.

Складні ножі - це одне з лідируючих напрямків в індустрії ножів. Вперше з'явившись в кінці 19 століття, складні ножі змогли роздобути непідробний інтерес в Україні і в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики і безпеку носіння - основні переваги тактичних, мисливських і туристичних складних ножів. Зручна конструкція складних ножів забезпечує чималу популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і в якості помічника під час полювання, в походах і т.д.

Сучасні виробники пропонують ножі розкладні в дійсно багатому спектрі видів, що дозволяє вибрати найкращий варіант не тільки для певної задачі, а й з огляду на розмір і особливості кисті користувача, вимоги до функціональності, якості стали клинка, матеріалу рукояті, наявності темляка, індивідуальні естетичні уподобання.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2.9
Длина клинка, мм
  • 100
Дополнительные характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Общая длина, мм
  • 221
Вес, г
  • 106
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».