Ніж Zero Tolerance 0990

Оставить отзыв

Код:  409112958

Длина клинка, мм
  • 83

Ніж Zero Tolerance 0990

Оставить отзыв

Код:  409112958

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

13 160

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Модель 0990 - це складаний EDC-ніж виробництва компанії Zero Tolerance.

Форма клинка є чимось середнім між Spearpoint і Droppoint, з одностороннім заточуванням, широким профілем, отвором в найширшій частині голомені та насічками на початку обуха. У випадку з моделлю 0990, така форма забезпечує не тільки відмінні колючі здібності, але і довгий різ. Клинок виконаний з корозійностійкої порошкової сталі CPM 20CV з високим вмістом хрому і ванадію. Ця сталь здатна витримати важку роботу, має високу ударну в'язкість, як наслідок клинок з неї просто прекрасно зберігає різальні властивості. Відкривається клинок фліпером і фіксується замком Inset liner lock, що є фірмовим поліпшенням замку.

Руків'я з накладками з карбону виконане у футуристичному стилі та має довгий бекспейсер, що складається з двох бокових лайнерів і пластикової вставки з написом "Zero Tolerance", а також гвинта для упору клинка. Бекспейсер займає простір практично на всю довжину обуха руків'я і зафіксований гвинтами та, по суті є обмежувачем клинка при відкритті клинка. Це означає, що клинок має найменшу кількість місць зіткнення різальної кромки з деталями ножа в складеному вигляді.

Комфортність носіння в складеному вигляді гарантується наявністю двосторонньої кишенькової кліпси у вигляді tip-up.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 83
Общая длина, мм
  • 193
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».