Куртка First Tactical Tactix Parka Shell M Green

Оставить отзыв

Код:  410443851

Куртка First Tactical Tactix Parka Shell M Green

Оставить отзыв

Код:  410443851

Размер: M

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

18 814

16 360

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

First Tactical Tactix Parka Shell -  виконана зі 100% водонепроникного дихаючого та повністю герметичного вітрозахисного нейлону, який захищатиме від будь-якої негоди. Куртка має революційний дизайн капюшона, застібається на блискавку та обладнана вітрозахисною планкою на кнопках.

Передбачено дві нагрудні кишені, дві поясні кишені, дві нагрудні приховані кишені на блискавці і одна додаткова кишеня на спині, в якій розташовується кріплення для ідентифікаційних бейджиків. У нижній частині спини є одна велика кишеня на блискавці, в яку за потреби можна помістити головний убір, рукавички або швидко скинути порожній магазин від зброї. Входи в кишені оснащені захисним клапаном для запобігання попадання води та сміття. Манжети куртки регулюються за об’ємом за допомогою липучки. Під руками розташовані вентиляційні отвори на застібці – блискавки, за допомогою яких без проблем можна регулювати температурний режим. Має знімний капюшон із козирком. Капюшон обладнаний регулюванням за об’ємом та вставкою, яка дозволяє надати та зафіксувати форму козирка. Наявність швидкого доступу до зброї або спецзасобів на поясі.

Куртка First Tactical Tactix Parka Shell пройшла польові випробування та рекомендована до використання для спецслужб та поліції Національної Асоціації Співробітників Спецпідрозділів США (National Tactical Officers Association).

Особливий дизайн капюшона з функцією водостоку запобігає стіканню води з капюшона на обличчя. Капюшон регулюється по ширині та висоті. Він легко знімається, складається та зберігається у спеціальній кишені.

Особливості курточки First Tactical Tactix Parka Shell:

- 100% нейлон, водовідштовхувальний/дихаючий, з повністю проклеєними швами та антибактеріальним просоченням;

- блискавки YKK;

- кнопки Prym;

- застібки Duraflex;

- велика кількість зручних кишень;

- регульований капюшон;

- сучасний та зручний крій.

- регульований капюшон.

Характеристики

Размер
Материал (состав)
  • Нейлон
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами